26/10/2020

Corneliu Ștefan: „Sănătatea nu are nici culoare politică, nici preț”

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, a menționat într-o videoconferință de presă, detalii legate de rectificarea bugetară de la Guvern, prin intermediul căreia județul Dâmbovița a primit suma de 2.646.000 lei, care împărțită la fiecare dâmbovițean ar însemna 5.37 lei. Totodată, în urma rectificării, Consiliul Județean Dâmbovița a „primit suma de 0 lei”, sumă cu ajutorul căreia trebuiau aplicate măsuri de stopare a răspândirii COVID-19.

„Reprezentanții PNL Dâmbovița nu au participat la votul prin care aleșii județeni ai PSD Dâmbovița au constituit suma în fondul de rezervă pentru a ajuta UAT-urile din județ. Cei 13 au votat împotriva ordinii de zi, nu au participat la vot prin care să sprijine UAT-urile în lupta cu COVID-19”, susține Corneliu Ștefan.

Mai mult decât atât, liderul social-democrat aduce în atenția publică acțiunile primarilor PSD Dâmbovița în lupta cu Covid-19. Acesta spune că reprezentanții PSD s-au implicat încă din prima zi, luând măsuri în fiecare județ.

„A fost inițiată o hotărâre de consiliu prin care am constituit din sumele neutilizate o sumă ce va fi împărțită UAT-urilor unde sunt probleme. Sănătatea nu are nici culoare politică, nici preț”, menționează el.

Cea mai mare sumă repartizată a fost de 45 mii de lei, către primăria Răcari. Pe lângă aceasta, au mai primit bani: Corbii Mari – 40 mii de lei, Bucșani 15 mii de lei, Niculești 15 mii de lei, Uliești 10 mii lei, Crângurile 10 mii lei, Moreni 25 mii de lei. Au fost sprijinite și spitalele de la Pucioasa și Moreni 200 mii de lei, respectiv 100 mii de lei.

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial

Europa fierbe:

Proteste sâmbătă în Germania:“Libertatea nu e totul, dar totul fara libertate e nimic”

Suedia, 26 apilie, 2020:

Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche


Florin Călinescu: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO

LIBERTATE!


Prof. dr Vasile Astărăstoae – De ce OMS nu a solicitat autopsia la cei morți de COVID

Distribuie acest articol Oficial Media
Share