Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Doctor Adina Alberts: Tratament împotriva Covid 19, descoperire cu premiu Nobel

Doctor Adina Alberts aduce în atenția publică informații despre un medicament care s-a dovedit că este benefic în tratarea covid 19.  
Platforma online a Bibliotecii Medicale Americane publică vești îmbucurătoare despre această substanță. “Artemisinina are un potențial benefic clinic în tratamentul C-19, deoarece poate preveni progresia bolii și poate accelera recuperarea pacienților înainte ca aceștia să dezvolte complicații care pot pune viața în pericol (Uzun și Toptas, 2020; Krishna și colab., 2021) . Acest medicament-candidat cu funcție dublă în C-19 se pare că ar putea să atenueze leziunile inflamatorii mediate de citokine, leziuni asociate cu furtuna de citokine și sepsisul viral la pacienții cu C-19 în fază critică.”
Citește și:
”Vă reamintesc că această substanță este de fapt extract de PELIN DULCE, descoperită de chinezoaica YouYou Tu care a fost laureată cu premiul Nobel în 2015, în același timp și în aceeași gală cu cercetătorii William C. Campbell și Satoshi Omura care au primit premiul Nobel pentru descoperirea Iverme©tinei.  Iată că ceea ce vă spun de luni bune începe că capete recunoaștere științifică. Unde se găsește? Peste tot. În toate farmaciile și pe toate site-urile de profil din România… Sau din lume. Este timpul să fim pregătiți să dăm piept cu delta. Fiecare separat. Dar și toți, împreună!” a scris Adina Alberts pe social media.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">