Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dr. Adina Alberts vine cu o soluție dovedită științific. Gata cu măștile, panica și decesele!

Dr. Adina Alberts, după studii și cercetări amănunțite, după mai multe relații și consfătuiri cu specialiști în domeniu a făcut publică necesitatea medicamentului care poate aduce liniștea în rândul populației. Gata cu măștile, panica și decesele! 

Medicul face apel la toți cei care cred că aceasta este soluția, la toți cei care cred în lupta domniei sale pentru semeni, în lupta pentru sănătatea și bunăstarea lor, să semneze petiția de introducere a Ivermectinei în farmacii.

50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani… La sute de mii de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, în zeci de ani, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este foarte bine cunoscut?!

Ivermectina inhibă dezvoltarea tumorală

IVERMECTINA cancerigen?!? Nimic mai fals. Ba este exact invers. “Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer.” {Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pentru a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.

IVERMECTINA produce orbire?!? Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.

Citeșteși:  Cele 10 articole despre Ivermectină!!! Află cine a fost salvat de la moarte!

Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența Ivermectinei în lupta cu Covid. Sute de alte astfel de studii sunt în derulare în prezent.

Dr. Adina Alberts: acces cât mai rapid la Ivermectină – Semnează Petiția aici!

Ivermectina a fost deja introdusă în mai multe state ale lumii, și în câteva din Europa, în studiile clinice din spitale. În Franța și în Olanda ivermectina se găseste în farmaciile umane și se elibereaza pe bază de rețetă. Dorim ca Ivermectina să fie introdusă și în spitalele din România, în studii clinice la pacienții COVID, în cel mai scurt timp posibil, având în vedere multiplele studii ale unor medici și cercetători renumiți, care arată că acest medicament este „salvator de vieți”. Dorim ca Ivermectina, comprimate de 3mg, să se găsească și în farmaciile umane din România, pe bază de rețetă eliberată de medici.

Dacă doriți să avem și noi în România, acces cât mai rapid la Ivermectină, vă invit să semnați această petiție.

Site-ul: DOCTOR ADINA ALBERTS


Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva? ?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

 


Distribuie acest articol Oficial Media
Share