Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Domnule Ponta, dați-vă demisia! Sunteți o pată pe obrazul României!

  media-141690654261882300
 
 S-a cerut pedeapsa cu ÎNCHISOAREA pentru Victor Ponta, în plenul Parlamentului
Premierul Victor Ponta se confruntă cu momente grele în Parlament. Opoziția solicită vehement demisia premierului pentru organizarea defectuoasă a votului din 16 noiembrie. După discursul domnului deputat Victor Ponta îmi dau seama că nu a înțeles nimic din votul din 16 noiembrie.Am crezut că va găsi unica soluție morală pentru a nu participa la această dezbatere și anume demisia din funcția de prim-ministru.A spus domnul Ponta că nu trebuie să găsim vinovați la dezbaterea din Parlament. Dimpotrivă, trebuie să găsim vinovații pentru că nu au putut vota la scrutinul din 16 noiembrie.

Cine este de vină? Cine poartă răspunderea? Guvernul! Nu este suficient să plătească doi acari păuni, care au preferat să-și dea demisia, pentru că deciziile care au fost luate de acești miniștri sunt deciziile guvernului condus de Victor Ponta”, i-a cerut Ludovic Orban, lui Victor Ponta.

Ludovic Orban susține că Victor Ponta ar trebui să fie pedepsit cu închisoarea, pentru modul în care au fost organizate alegerile.

Pentru mine demisia domnului Ponta este mult prea puțin. Scapă mult prea ușor! Art. 57 din Legea alegerilor prevede că încălcarea dreptului la vot se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Domnule Ponta, dați-vă demisia! Domnule Ponta, sunteți o pată pe obrazul României! Sunteți omul care a reușit să ne facă de râs în fața întregii Europe! Plecați, acum!”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">