Donează sânge, salvează o viață!

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

 

Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată s-au alăturat Patriarhiei Române, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

În zilele de 15 și 16 iulie a.c., jandarmii dâmbovițeni se vor prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița pentru a dona sânge, prin gestul lor dând dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață.

De altfel, în ultimii trei ani, peste 450 de jandarmi, elevi ai școlilor de subofițeri, angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița şi cetăţeni s-au alăturat demersului Jandarmeriei Dâmbovița în cadrul celor 6 ediții ale campaniei “Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”

Acțiunile au avut ca scop conştientizarea cetățenilor cu privire la importanța donării de sânge şi completarea stocului sanguin local.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Distribuie acest articol Oficial Media
Share