Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dotarea centrelor sociale ”INOCENȚIU M. KLEIN” si „SFANTUL FRANCISC” Timisoara in contextul crizei sanitare COVID19’’, COD SMIS 139116

Municipiul Timişoara, în  parteneriat  cu Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara,  a depus în 13.07.2020 spre finanţare, în cadrul  apelului de proiecte POIM/819/9/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 din cadrul  Programului Operațional Infrastructură Mare, proiectul ,,Dotarea centrelor sociale ”INOCENȚIU M. KLEIN” si „SFANTUL FRANCISC” Timisoara in contextul crizei sanitare COVID19’’.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea corespunzătoare a  două structuri care asigură servicii sociale rezidențiale din cadrul  Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DAS MT):

  • Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu M. Klein”
  • Centrul pentru persoane fără adăpost din cadrul complexului de servicii Sf.Francisc.

Valoarea totală a proiectului este de 594.822,68 lei (inclusiv TVA) și se asigură finanțarea integrală a cheltulielilor eligibile.

-În lipsa dotării, categoriile de beneficiari, extrem de vulnerabili, ar fi mult mai expuși riscului de infectare și răspândire a virusului. Prin dotările realizate prin proiect vor fi influențate pozitiv, ca urmare a diminuării riscului de infectare cu COVID -19, peste 700 persoane (beneficiarii serviciilor, personalul centrelor, aparținători/vizitatori beneficiari, familiile personalului, furnizori, specialiști, angajați ai altor instituții, alte persoane cu care intră în contact beneficiarii.

-Dotarea are ca scop și asigurarea funcționării centrelor la capacitate maximă și menținerea întregului personal in activitate.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share