Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Folosește protezarea auditivă și pe timp de pandemie

Este extrem de important ca pe parcursul vieții să beneficiem de un auz impecabil. AUZUL oferă culoare vieții oricărei persoane.

În lipsa acestui simț, claritatea care stă la baza unei comunicări eficiente devine o barieră ce cu greu poate fi traversată. Dacă ai observat anumite dificultăți de asimilare a sunetului, există posibilitatea de a suferi de hipoacuzie. Acum este momentul să verifici dacă tu beneficiezi din plin de auz!

Clarfon este compania care oferă soluții chiar și pe parcursul pandemiei în legătură cu protezarea auditivă, prin existența a numeroase remedii personalizate.

Ce este hipoacuzia și cum se poate trata?

Hipoacuzia reprezintă diminuarea acuității auditive în mod gradual, dată de diverse deficiențe în percepția sunetului sau în transmiterea acestuia.

Auzul unei persoane hipoacuzice poate fi protejat prin protezare auditivă.

Media de vârstă a pacienţilor care prezintă hipoacuzie este în scădere. Care sunt factorii care duc la pierderea auzului?

Dacă în trecut hipoacuzia era privită ca pe o afecţiune a vârstei înaintate, din ce în ce mai multe persoane la vârste fragede încep să aibă probleme de auz.

Multipli factori precum stresul, unele antibiotice luate fără indicaţia medicului, folosirea căştilor pentru muzică şi pentru conversaţiile la telefon fac ca hipoacuzia să apară la populaţia din ce în ce mai tânără. În momentul în care vorbim despre hipoacuzie de tip permanent, reabilitarea acesteia implică purtarea aparatului auditiv.

Ai audiogramă?

“Dacă trebuie să porți aparat auditiv și nu dorești să te deplasezi, Clarfon vine cu numeroase soluții personalizate pentru protezarea auditivă. Ne dorim ca pacientul hipoacuzic să nu simtă discontinuitate în rezolvarea problemelor de auz, mai ales pe timp de pandemie, când stările provocate de această afecțiune pot deveni inconfortabile”, explică Răzvan Gulie, audio-protezist.

Nu este necesară deplasarea!

Există o mulțime de soluții personalizate, confortabile pentru pacienți și cu rezultate extrem de bune. Depistarea sensibilităților auzului la tine acasă este o soluție prețioasă și nu oricine o practică! Pentru Clarfon, sănătatea pacientului se află pe primul loc.

Fiecare pacient are posibilitatea de a beneficia de anumite procedee pentru rezolvarea dificultății:

  1. Produsul poate fi livrat direct prin curier de către Clarfon (reglat după realizarea audiogramei).
  2. Deplasarea audio-protezistului acasă la pacientul care are nevoie de consultație (pentru realizarea audiogramei, a unui mulaj, etc).

Fiecare persoană are nevoie de o discuție concretă și personalizată în vederea unui diagnostic corect. Ulterior discuției telefonice, acest serviciu poate fi personalizat în funcție de nevoia fiecărui pacient. Asistență prin telefon, asemenea telemedicinei, însă și cu efect în rezolvarea problemei, prin protezare auditivă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share