Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dr. David R. Hawkins: Celulele canceroase se tem cel mai mult de „dragoste”. Oamenii sunt bolnavi pentru că nu iubesc

În Statele Unite au descoperit în mod surprinzător că, celulele canceroase se tem cel mai mult de „dragoste”! Studiul a constatat că mulți oameni sunt bolnavi din cauza ”lipsei de iubire!”

Dr. David R. Hawkins este un cunoscut psihiatru în Statele Unite și a tratat mulți pacienți în întreaga lume. Hawkins spune că atunci când vede pacientul știe deja cauza bolii sale. Pacienții săi nu vorbesc despre dragoste, vorbesc doar despre durere, resentimente, frustrare, întregul bagaj de sentimente este legat de corpul pacientului. Dr. Hawkins a spus: „Mulți oameni se îmbolnăvesc pentru că nu iubesc, au doar durere și frustrare. Oamenii cu frecvențe de vibrații sub 200 au mai multe șanse să se îmbolnăvească”. Frecvența de vibrație este cunoscută în mod obișnuit ca și câmp magnetic.

David R. Hawkins a descoperit că bolnavii au de obicei gânduri negative.

Cu o frecvență de vibrație peste 200, oamenii nu se îmbolnăvesc. În general, pacienții dumneavoastră au o frecvență de vibrație sub 200. Ce gânduri au frecvențe de vibrație sub 200? Oamenii cărora le place să se plângă, să-i acuze și să-i urăscă pe alții – frecvența variază de la treizeci la patruzeci, care îi acuză constant pe alții, le scade energia cu mult, astfel încât frecvența de vibrație este mai mică de 200. Acești oameni dobândesc cu ușurință diferite boli.
Cel mai mare indice de vibrație este 1000 și cea mai mică rată este 1.

Dr. Hawkins a spus că în această lume, cea mai mare frecvență de vibrație pe care a văzut-o a fost 700, energia sa este deosebit de mare, mai ales când apar astfel de oameni, pot afecta câmpul magnetic local.

În timpul înmânării Premiului Nobel pentru Pace, Maica Tereza de Calcutta a urcat pe scenă, în acel moment, atmosfera din sală a devenit foarte bună, cu frecvență mare de vibrație, astfel încât publicul a simțit energia câmpului magnetic, care era plină de frumusețe și  care îi atingea pe toți cei prezenți.

Când o persoană cu energie înaltă se apropie, puterea lui face ca, câmpul magnetic al tuturor lucrurilor din jur să devină frumos și pașnic, dar atunci când o persoană are o mulțime de gânduri negative, nu numai că se rănește, dar câmpul magnetic care o înconjoară devine mai rău.

Citește și:

PIRAMIDA CONSTIINTEI UMANE sau Drumul spre ILUMINARE- Dr. David R. Hawkins

Dr. Hawkins a susținut că a testat milioane de cazuri și a studiat diferite etnii din întreaga lume. Răspunsul este același. Atâta timp cât frecvența de vibrație este sub 200, persoana este bolnavă. Dacă este peste 200, nu va avea nicio boală.

Care sunt gândurile care duc vibrația dincolo de 200?

Gândurile de iubire, grija pentru ceilalți, compasiune, dragoste, fapte bune, toleranță etc. Acestea sunt frecvențe de vibrații înalte, ajungând de la 400 la 500.
Dimpotrivă, ura, mânia, acuzațiile, resentimentele, gelozia, a fi exigent cu ceilalți, a fi egoist, a se considera doar pe sine, cu puțină luare în considerare a sentimentelor celorlalți, frecvența acestor persoane este scăzută. Aceste vibrații de joasă frecvență duc și la cancer, provoacă boli de inimă și alte boli.

Dr. Hawkins ne spune că gândirea, din punct de vedere medical, este cu adevărat incredibilă, are o mare influență asupra sănătății oamenilor. Puterea dragostei.

După ce violoncelistul japonez Sean s-a îmbolnăvit de cancer, a încercat să lupte împotriva bolii, dar s-a simțit din ce în ce mai rău. S-a răzgândit și a decis să iubească toate celulele canceroase din corpul său. El a continuat să privească durerea intensă a cancerului ca pe un „apel de trezire”, cu binecuvântări și recunoștință. A crezut că e bine. Așa că a decis să-și iubească toată viața, inclusiv pe toată lumea și tot ce îl înconjura. După ceva timp, a fost surprins că toate celulele canceroase au dispărut. Mai târziu, a devenit un terapeut binecunoscut în Japonia.

Aceasta este esența vieții: „dragostea”.

Dragi prieteni, vă dorim fericire în viața voastră.

Preluat din cartea „Puterea condiționării” de David R. Hawkins

Citește și:

Cum îmi dau seama dacă merg în direcţia corectă – David R. Hawkins

Beneficiile renunțării la sentimentele negative – David R. Hawkins

David R. Hawkins – Calea renunțării- Unde greşim? De ce nu găsim răspunsul?

David R. Hawkins – Cum să renunțăm la așteptări

David R. Hawkins – Beneficiile renunţării la sentimentele negative

Metoda lui David Hawkins de asumare a greselilor

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">