Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dr. Richard Bartlett: 90% din vizitele la Terapie Intensivă puteau fi prevenite cu un singur medicament

Senatorul HALL din Guvernul texan, propune un proiect de lege prin care se cere interzicerea obligativității vaccinurilor la nivel privat și public și interzicerea oricărei discriminări sau restrângerea drepturilor pe fondul statutului de vaccinare sau dovezii de imunizare.

Acesta a venit cu patru medici care au vorbit la rândul lor despre vaccinul experimental, decesele cauzate de acesta și efectele adverse, precum și susținerea imunizării naturale de turmă, singura care asigură omului o protecție în fața oricăror ”invazii” de viruși.

Mărturia doctorului Richard Bartlett:

”Am discutat încă de anul trecut, ianuarie 2020, despre vaccinarea covid19 și intervențiile terapeutice timpurii și sunt foarte puține informații promovate legate de tratamentul timpuriu al pacienților.

Spitalele au fost copleșite, iar celor care aveau simptome ușoare li se spunea să stea în casă, să ia paracetamol, iar dacă ești foarte bolnav mergi la spital și te vom băga la ventilator.

Dar în primele faze, 90% mureau cu ventilatoare, apoi ni s-a spus ”să ne ținem respirația” și să așteptăm să iasă vaccinul. Dar au fost și vești bune, Universitatea Oxford a finalizat un studiu medical în care arată că 90% din spitalizările victimelor covid ar fi putut fi prevenite cu un singur medicament administrat devreme numit Budesonid (aerosol). ( n.r. Budesonidul este un glucocorticoid administrat pe cale inhalatorie, cu actiune antiinflamatorie puternica, neavand la doze terapeutice efecte secundare sistemice, caracteristice glucocorticoizilor. Budesonid mite/forte este indicat in profilaxia crizelor de astm bronsic, in special la pacientii care sufera de crize de astm bronsic in ciuda utilizarii bronhodilatatorilor, care folosesc medicamente antiastmatice in tratament cronic, in special daca dozele de bronhodilatatoare trebuie crescute, care folosc glucocorticoizi sistemici si intentioneaza sa reduca doza sau sa intrerupa terapia cu glucocorticoizi orali.) – sfatulmedicului.ro

Deci avem o alternativă pe lângă vaccin, iar texanii au drepturi și ar trebui să apărăm aceste drepturi fundamentale.

90% din vizitele la Terapie Intensivă și la Urgențe ar fi putut fi prevenite conform Universității Oxford, cea mai veche Universitate din istoria vorbitorilor de engleză ( 1096), care a avut 72 de studenți laureați cu premiul Nobel, deci o sursă de incredere.

De asemenea au făcut un al doilea studiu controlat randomizat care este standardul de aur pentru dovezile științifice și medicale, iar ambele studii au arătat rezultate copleșitoare care arată succesul tratării rapide a pacientului fără internare.

Avem medicamente precum Budesonid care este aprobat FDA de 28 de ani, și este folosit chiar pentru bebeluși, cele mai delicate ființe umane posibile, deci în privința siguranței avem acest medicament, iar Oxford a arătat și eficiența acestuia.

(sursa video: https://www.bitchute.com/channel/7YLFOqIQzo9k/)

Avem alternative pentru un vaccin experimental, avem alternative sigure, ieftine și disponibile iar pacientul ar trebui să aibă dreptul său individual să decidă ce vrea să aleagă.

Ieri am vorbit cu Harvey Risch, stimatul epidemiolog de la Universitatea Yale și mi-a spus că, conform calculelor acestuia, peste 58% din texani au imunitate naturală de turmă, după ce au făcut covid. Și a mai spus că 33% au primit deja un vaccin, deci există în acest moment imunitate de turmă.

În calitate de doctor la Camera de Urgențe în Lubbock (Texas), în ultima mea tură de 48 de ore, am înțeles că avem doar 3 pacienți covid spitalizați  la o populație de aproximativ 300.000, deci suntem într-o situație total diferită față de anul trecut.

În tura mea de 48 de ore, nu am avut niciun pacient covid nou, total diferit față de anul trecut când aveam 10 in 48 de ore.

Deci nu mai suntem sub presiune, avem imunitate de turmă, mai avem decese, dar in ianuarie anul asta, imunitatea de turma a redus dramatic rata deceselor și a spitalizării in Texas. Astea sunt dovezi clare are efectului de imunitate de turmă.

Covid este o infecție respiratorie virală, am avut și alte pandemii respiratorii precum gripa porcină (H1N1) și nu am avut un vaccin pentru a ne recupera. A fost doar imunitate de turmă,

Acum observ că vin la spital mai mulți oameni care au avut complicații în urma vaccinului covid, cu dificultăți de respirație, la două săptămâni după ce au primit o doză. Unii au episoade temporare neurologice când picioarele nu mai funcționează și cad, amețeli, senzații de leșin.

Suntem un oraș universitar, avem foarte mulți tineri de 18 ani care erau foarte sănătoși înainte de vaccin, care vin după patru zile cu diverse simptome. (Un domn avea probleme cu respirația după 2 săptămâni, o femeie a căzut din picioare).

Citește și prima parte:

Senator din Texas: Proiect de lege pentru interzicerea vaccinării forțate și a discriminărilor

Distribuie acest articol Oficial Media
Share