Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Drapelul UE realizat din lumini și hârtie în Piața Victoriei – #Rezist România

#Rezist România. Drapelul UE realizat din lumini și hârtie în Piața Victoriei. Peste 5.000 de oameni s-au adunat duminica seara in Piata Victoriei, pentru a 27-a zi consecutiv, ca sa protesteze fata de Guvernul Grindeanu si politicienii corupti.

FOTOCREDIT: Octav Dragan

Protestatarii au creat un drapel imens din hârtii albastre şi steluţe galbene, pe care le-au luminat cu telefoanele mobile. Apoi, manifestanţii au intonat imnul naţional şi au scandat: “Demisia”, “Europa” si“Rezistăm” .

Se implineste aproape o luna de cand romanii ies zilnic in strada pentru a-si face auzita vocea, iar in aceasta seara manifestantii au scris din nou istorie, formand un drapel uman al Uniunii Europene.

Dupa ce, pe 12 februarie, protestatarii din fata Guvernului au format un tricolor urias – moment care a impresionat o lume intreaga – acum manifestantii au creat, tot din hartii luminate, drapelul UE.

Prin acest gest romanii au vrut sa arate ca, in ciuda mesajelor anti-UE ale unor politicieni de la noi, ei vor sa traiasca intr-o tara cu valori si principii europene.

Proteste anti-Guvern au loc si in alte orase ala tarii, cum ar fi Cluj, Constanta, Brasov, Sibiu si Timisoara.

Manifestantii spun ca nu mai au incredere in actualul Executiv dupa episodul OUG 13, chiar daca ordonanta a fost abrogata, si sustin ca vor iesi in strada pana cand Guvernul Grindeanu isi va da demisia.

Sursa: ziare.com, revista22.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share