Dumitru Lupescu- USR: „fără traseiști, fără „foști” politicieni atotștiutori, fără „oamenii care nu se mai regăsesc”, #fărăpenali!”

Formațiunea reprezentată și condusă de deputatul de Dâmbovița, domnul Dumitru Lupescu – USR, are criterii stricte pentru cei care simpatizează și doresc înscrierea în acest partid.

 

Dumitru Lupescu- USR
Deputat USR – Dumitru Lupescu, Președinte USR Dâmbovița

Mesajul președintelui USR Dâmbovița, deputat Dumitru Lupescu:

 

USR e un altfel de partid!

Pentru că nu toți cunosc criteriile noastre de admitere în partid, vă anunțăm pe această cale, ce categorii de persoane primim ca membri în USR : fără traseiști, fără „foști” politicieni atotștiutori, fără „oamenii care nu se mai regăsesc” în partidele parlamentare de origine, fără oameni certați cu legea, #fărăpenali !

USR e altfel , și USR Dâmbovița așa va rămâne. Este un partid pentru cetățeni, nu pentru camarile de partid!

Recent, forurile de conducere ale filialelor din Dâmbovița au respins cererile de admitere ale unor astfel persoane.

Cei care se regăsesc în criteriile noastre, și doresc să facă parte din USR Dâmbovița, ne puteți găsi oricând la 0345 404 141, dambovita@usr.ro, sau usr.ro/înscriere/

Citește și Deputat Dumitru Lupescu – USR: Gest caritabil pentru copii la început de an școlar

Membri noi în USR Dâmbovița

”Astazi o nouă filială a intrat în familia USR Dâmboviţa.
Ne mărim pe zi ce trece.

Succes USR VĂCĂREȘTI!”, scrie pe pagina de faceboo0k a USR Dâmbovița

https://www.usr.ro/inscriere

”Știm că promitem să schimbăm multe dintre racilele actuale. Dar putem spune hotărâți că avem alături de noi alte mii de oameni capabili și dornici de a face aceste schimbări. Te invităm, deci, să ne vezi și să vorbim despre viziunea noastră pentru România. Stimați dâmbovițeni, vă așteptăm alături de noi să vă convingeti singuri că suntem într-adevăr binele cel mai mare pentru viitorul european al României.” Deputat Dumitru Lupescu – USR Dambovita

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share