Modernizarea stadionului municipal „Eugen Popescu” din Târgoviște

In aceasta dimineata, primarul municipiului Târgoviste, Daniel Cristian Stan a facut o vizita in teren la santierul care vizeaza modernizarea stadionului municipal „Eugen Popescu”.

Acesta a spus că până la sfârșitul anului se vor ridica fundațiile, iar in 2020, targovistenii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania.

Practic vom avea o arena fotbalistica cu totul noua la Targoviste, echipata cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locatia fostei tribune a II a) va fi complet acoperita, va fi reabilitata integral actuala tribuna I, in general fiind indeplinite toate conditiile pentru disputarea meciurilor de prima liga.

Pana la sfarsitul anului, vor fi ridicate fundatiile, va incepe montarea tribunei noi, vor fi confectionati stalpii pentru nocturna si vor fi date toate comenzile de subansamble (nocturna, echipamente antiseismice, echipamente de incalzire/racire/ventilatie, acoperis, scaune, sistem drenaj si incalzire gazon, etc.) astfel incat anul viitor constructia sa decurga foarte rapid.

Lucrarile se vor finaliza in prima parte a anului viitor, iar targovistenii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania.” a declarat edilul.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share