19/09/2021

Durere fără margini la Târgoviște

Nu poți să vorbești despre asta, inima nu suportă să pierzi pe cineva drag. Și când cel care pleacă la ceruri este un copil, atunci toate malurile se surpă, nimic nu mai are sens. 

Durere fără margini la Târgoviște

Îmi este foarte greu să scriu aceste rânduri, nu pot înțege că Elena nu mai este printre noi. Copilul acesta teribil și bun și frumos a stat printre noi la evenimentele orașului, am colaborat îndeaproape la diverse manifestări culturale și ne întâlneam adesea la bazinul de înot sau la sala de fitness.

Elena Ivașcu a decedat într-un accident cumplit pe autostrada A2, ea și prietena ei nu au avut nicio șansă după ce mașina s-a izbit de parapet.

Suntem alături de familia îndurerată, de soră și de părinți! Mama Elenei este cunoscută târgoviștenilor ca instructor de înot și ca profesor la Colegiul Carabela, Daniela Ivașcu Iordache. Mătușa acesteia, Marcela Iordache, este directorul DAS din cadrul primăriei Târgoviște. Condoleanțe!

O cameră de bord instalată într-un alt autoturism aflat în trafic a surprins urmele dezastrului.
Autoturismul a rămas imobilizat pe autostradă, fără nicio lumină aprinsă care să îi semnalizeze prezenţa.

A fost o chestiune de câteva secunde până când o altă maşină a intrat în plin în cea oprită în parapet şi alte două persoane au fost rănite. Timp de două ore, traficul a fost paralizat pe A2, pe sensul de mers către Bucureşti, conform stirilor Antena1.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share