Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

E atât de important pentru o femeie să se simtă frumoasă!

„Dacă eşti tristă, pune puţin ruj roşu și mergi la atac. Bărbații urăsc femeile care plâng.”
Gabrielle Chanel.

Femei fără vârstă

Ea este o femeie trecută de prima tinerețe.
Pe chip, timpul și viața au lăsat ceva urme. Nu sunt prea adânci, dar sunt.
Cei care o cunosc încă din copilărie spun că nu s-a schimbat prea mult. Mai ales zâmbetul i-a rămas neschimbat. Și cochetăria…

Preferă ținutele sport, lejere, nepretențioase. Dar, culmea! Are și pantofi cu toc și rochii frumoase și nu iese din casă fără mărgele și ruj pe buze! Și în casă este machiată, aranjată, parfumată.
Unii spun că e superficială, că a înnebunit la bătrânețe. Nu este! Deloc! Îi place frumosul, atâta tot. Tuturor ne place, hai să nu fim ipocriți!

Femeile  și cultul frumosului

Cultul frumosului există de când omenirea.
Unii își iau case frumoase pe care le decorează cu grijă, își pun cea mai frumoasă gresie, faianță, perdele asortate și candelabre frumoase pentru că vor să fie înconjurați de frumos. Alții își iau mașini frumoase, merg în locuri frumoase, se înconjoară de artă pentru că e frumoasă și le aduce bucurie în suflet.

Ei bine, ea vrea să sugereze, prin ea, frumosul. Atât cât a înzestrat-o natura.
Există și soluții de….completare.

Garderoba ei este ultra-practică și fără a fi urâtă și insipidă, nu este de „fițe”. Unele „prietene” o privesc de la înălțimea hainelor de firmă, dar ea are un simț al umorului care îi permite să le taxeze și să primească și mulțumiri.
Părul încearcă să dezvăluie secrete dureroase dar ea i-a „închis gura” și l-a vopsit.

Ca orice femeie, nu neglijează manichiura și are un rendez-vous lunar cu o cosmeticiană cu mâini de aur.
Nu de puține ori a fost apostrofată că nu are limite și nu are curaj să își recunoască vârsta.

Vârsta nu e o scuză!

Nici statutul de mamă.
Nici lipsa timpului.
E atât de important pentru o femeie să se simtă frumoasă!
Este un sentiment care ne dă energie, ne încarcă bateriile, ne dă aripi! Într-un cuvânt, suntem femei…(mă rog…în două cuvinte).

Ea știe că nu e ușor.
Știe că sunt zile în care abia te ridici din pat, zile în care îți vine să urli de oboseală și ai da orice pentru 10 minute de singurătate.
Ea spune că dacă vrem, putem.
Să nu uităm de noi, să fim femei, să fim frumoase mereu și pe dinăuntru, dar și pe dinafară!

Ea este o femeie trecută de prima tinerețe. Are un copil care o împlinește și lângă care întinerește. Are prieteni alături de care întinerește în fiecare zi.

Desigur, de multe ori i s-a scos ochii cu „Ce-ți pasă? Ești singură!” Niciodată nu a înțeles de ce te pot invidia oamenii pentru o tragedie. Când aude asta, bună cum e la suflet (dacă ați știi ce scorpie poate fi!!!) ea le amintește femeilor că bărbatul nu caută neapărat, o femeie perfectă la trup, ci una care să se simtă bine în pielea ei, să fie cochetă și îngrijită.

Când este așa atrage ca un magnet. Nimic nu atrage mai mult decât o femeie care emană siguranţă şi încredere în sine. Desigur, dacă nu cade în păcatul aroganţei, ci doar ştie ce vrea și spune ce vrea.

Ea o să vă spună că orice bărbat doreşte să fie cocoşul în casă însă el vrea să ştie că, la nevoie, se poate baza pe partenera sa, că aceasta poate prelua controlul şi rezolva o problemă.

În ciuda aparențelor, bărbaţii detestă femeile slabe, care se agaţă practic de ei. Ei preferă în schimb femeile independente, care pot funcţiona cu succes şi în afara relaţiei de cuplu. O femeie care îşi face timp pentru ea şi preocupările sale îi oferă şi soţului/parteberului/iubitului o necesară libertate de mişcare, un spaţiu privat, astfel încât să nu se simtă sufocat.

De la o femeie, sfaturi pentru femei

Sfatul ei pentru femei este să nu uite că pentru a fi dorită trebuie să pășească plină de încredere într-o încăpere, să aibă o conversaţie plăcută şi inteligentă, să îl facă mândru pe bărbatul de lângă ea. Iar dacă el nu este mândru, atunci să îl salute din mers cu un zâmbet larg.

Asta arată că este fericită cu ea însăși. Arată tuturor că este o persoană optimistă, care vede partea plină a paharului şi are umor.

Când vine vorba de culori, râde și spune că niciodată nu poți avea destul roșu.
Târziu în noapte ea vă spune că noi femeile suntem frumoase, suntem deștepte și avem simțul umorului, nu-i așa?
Să zâmbim!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin