E momentul să îți cumperi o mașină nouă? Află ACUM de ce mărcile auto coreene pot fi alegerea potrivită!

Când vine vorba de achiziționarea unor mașini noi sau second-hand, românii preferă să aleagă mărcile europene, cunoscute. Mărcile consacrate au livrat întotdeauna mașini de calitate, de aceea tindem să avem încredere în acestea fără a ne mai documenta în plus și despre vehiculele produse și în alte părți ale lumii. Japonezi și coreeni, de exemplu, au reușit să fabrice mașini care nu sunt cu nimic mai prejos decât competitorii din Europa. Aspectul, siguranța, performanțele sunt și, în cazul mașinilor venite din Asia, la un nivel înalt, iar modelele sunt create în așa fel încât să fie accesibile pentru orice tip de buzunar.

Alege ceva diferit pentru tine și familia ta

Când îți cumperi o mașină nouă trebuie să iei în calcul mai multe aspecte până la decizia finală. Trebuie să iei în considerare zona în care te vei folosi de ea, distanțele pe care le vei parcurge, numărul de membri ai familiei, confortul pe care îl dorești, siguranța, dar și performanțele pe care îți dorești să le aibă pe asfalt. Pe lângă acestea trebuie, bineînțeles, ca mașina aleasă să fie pe placul tău și în ceea ce privește aspectul și design-ul. Probabil că cei din jurul tău îți recomandă să alegi un model al mărcilor consecrate, dar tu ai dori să vezi și alte variante care pot oferi aceeași calitate la un preț redus. O serie de factori te-ar putea influența să alegi o mașină produsă de coreeni.

  1.     Design-ul

Străzile din țară abundă în anumite modele de mașini ale căror design, deși bine conturat și atrăgător nu a suferit modificări importante de-a lungul timpului. Probabil că îți dorești o mașină care să nu fie atât de comună, o culoare specială, un model mai unic care să te diferențieze puțin de ceilalți participanți la trafic. Modele de la Hyundai vin cu variante care au un design diferit, dar și o paletă de culori diversificată. Noul model Kona are, de exemplu, un design futuristic pe care îl întâlnești rau sau deloc pe drumurile din țara noastră.

  1.     Controlul și siguranța

Cele mai importante aspecte pe care le iei în considerare atunci când cumperi o mașină nouă, mai ales dacă ai familie, sunt cele care privesc controlul și siguranța mașinii. Sud-coreeni au acordat o atenție sporită acestui aspect, producând mașini pe care le poți folosi cu încredere deplină. Înainte de a achiziționa mașina de la dealer auto Hyundai poți căuta modelul potrivit pe hyundaidibas.ro și apoi poți vizita reprezentanța pentru a face un drive test. Specialiștii îți vor sta la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice nelămurire, iar tu poți simți, conducând mașina, stabilitatea acesteia pe drum, eficiența frânării, vizibilitatea pe care o ai, dar și măsurile suplimentare de siguranță din dotarea mașinii.

  1. Confortul

Pentru drumurile lungi în familie sau pentru momentele în care trebuie să te deplasezi pe distanțe mari pentru locul de muncă ai nevoie de o mașină care să îți ofere un confort sporit. Modele de la Hyundai, precum SUV-ul Tucson, oferă un spațiu pentru șofer și pasageri mai mult decât generos.

Așadar, ai toate motivele pentru a alege ceva diferit, o mașină de calitate care îți poate satisface toate nevoile, dar și dorințele.

Sursă foto: pexels.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share