Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cercei de aur pentru copii – află de unde poți cumpăra modele sigure pentru copilul tău

Nouă, adulților, ne face plăcere să cumpărăm bijuterii și de cele mai multe ori le alegem ghidându-ne după aspect și preț de achiziție. Însă, atunci când vine vorba despre copiii noștri, trebuie să fim mult mai atenți la ceea ce cumpărăm pentru ei. Pielea copiilor este mult mai sensibilă și, în plus, cei mici sunt și predispuși la alergii.

Având în vedere toate acestea, părinților le este recomandat să țină cont, în primul rând, de metalul pe care îl aleg pentru cercei. În fapt, acest lucru este valabil pentru orice tip de bijuterie ai vrea să achiziționezi pentru cel mic. Spre exemplu, poți consulta oferta de cercei de aur pentru copii de pe bb-shop.ro, iar dacă te hotărăști asupra unui model, poți fi sigur că ai făcut cea mai bună alegere și că cel mic nu va fi supus niciunui pericol.

De ce să alegi cercei de aur pentru copii de la retaileri renumiți?

În primul rând, în acest magazin online nu vei găsi produse de ale căror calitate să te îndoiești, iar modelele de cercei de aur pentru copii sunt absolut deosebite. Aurul este un metal foarte sigur pentru piele, care nu este cunoscut pentru provocarea de reacții alergice. Spre exemplu, produsele fabricate din aur alb au, de cele mai multe ori, și un strat de rodiu pe deasupra tocmai pentru a elimina riscul de apariție a alergiilor.

În al doilea rând, pe B&B Shop vei găsi modele de cercei pentru copii foarte siguri din punctul de vedere al designului. Copiii sunt extrem de activi și, din joacă, se pot răni în cazul în care cerceii sunt ascuțiți, spre exemplu. Din acest motiv, indicat este să te orientezi către modelele fine, netede și de mici dimensiuni. În cazul în care nu ai surse de inspirație, îți recomandăm să alegi modele de cercei de aur pentru copii în formă de buburuze, fluturi, biluțe, steluțe sau flori pentru că sunt atât jucăușe și sigure, cât și atemporale. Drăguțe sunt și variantele cu pietre prețioase, însă ai grijă să alegi doar modele simple, astfel încât să nu pară prea mature pentru copilul tău.

În al treilea rând, pe lângă faptul că aurul este un metal prețios și sigur, el nu își pierde valoarea în timp. De asemenea, designul nu suferă modificări odată cu trecerea timpului, așa că ai ocazia să îi păstrezi și să îi oferi din generație în generație. Iar în cazul în care, după mulți ani de purtat, observi niște urme negre, nu trebuie să îți faci griji pentru că acestea se curăță foarte ușor la un bijutier priceput.

Din fericire, magazinele de bijuterii prezente astăzi pe piață au o gamă foarte variată de produse și, implicit, categorii special create pentru copii, așa cum este cazul și celor de la B&B Shop. Ai posibilitatea să comanzi din cele peste 700 de perechi de cercei de aur pentru copii, toate confecționate dintr-un metal de calitate și foarte rezistent în timp. Alege între modele cu protecție, cu tortiță, rotunzi sau stud și transformă-ți fetița într-o adevărată prințesă.

 

Sursă foto: freepik.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share