Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Echipă completă la conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Moreni

Astăzi, în cadrul PSD Moreni au avut loc alegeri interne pentru Organizația de Femei și cea de Pensionari Social Democrați. Astfel, în prezența doamnei deputat Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița și a prefectului județului Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, au fost aleși liderii celor două formațiuni din cadrul PSD Moreni.
Echipă completă la conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Moreni! În calitate de președinte al OFSD DÂMBOVIȚA, am participat la alegerea structurii de conducere a femeilor social-democrate din municipiul Moreni. Au fost votat atât biroul de conducere local, cât și președintele OFSD MORENI. Toate voturile au mers astăzi către colega noastră Iuliana Oana Rădulescu. Îi urăm succes și îi vom fi alături în permanență! Felicitări!”, a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.
De asemenea, la șefia Organizației Pensionarilor Social Democrați Moreni, cu unanimitate de voturi, a fost ales președinte Ioniță Ion. ”Așa cum stau lucrurile astăzi este mai mult ca sigur că împreună, ca o adevărată echipă, vom reuși să realizăm multe lucruri bune și frumoase pentru municipiul Moreni. Bun venit în echipa PSD”, a precizat și președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share