Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Eclipsa de soare in Pesti, 26 februarie 2017 – INCEPUTURI SORTITE

Toate eclipsele vorbesc despre schimbari dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia. In timpul Eclipsei de Soare, Luna este intre Pamant si Soare, oprind temporar lumina. Acuma, divinitatea stinge temporar lumina pentru pamanteni dar aprinde lumina in sufletele noastre aratandu-ne adesea intr-un mod destul de dur ce trebuie sa lasam, schimbam, initiem in viata noastra. Aceasta “pana in curentul cosmic”  devine un instrument prin care universul ne trezeste, ne agita, ne smulge din tot ceea ce ne tine pe loc.

O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri. Uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia.

Eclipsa inelara de Soare din 26 februarie 2017 are are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 8:12 Pesti in apropierea Nodului Sud Lunar in Pesti pe gradul 3:13.

O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Nodul Sud este locul in care indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetitii iar Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra, care ne devitalizeaza.” La timpuri noi , oameni si fapte noi “, suntem chemati sa utilizam talentele noastre in moduri noi.

Urmeaza o perioada in care ni se cere sa ne dezvoltam puterea de acceptare, smerenia, credinta, compasiunea, sa facem un salt de credinta, sa fim mai creativi si iertatori, sa ne revitalizam prin puterea divina din noi. Situatiile de viata care testeaza credinta noastra sau care amplifica temerile si indoielile noastre, pot fi o parte a imaginii actuale. Putem descoperi ca avem nevoie de mai multa odihna, relaxare sau atentie asupra naturii noastre spirituale.

Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. A te opune acestei energii este ca si cum vrei sa “te lupti cu un cutremur de intensitate mare “. Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam, eu zic ca este de bine, o eclipsa chiar nu ne vrea raul, noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri, oameni care ne frustreza, obosesc,  uitand astfel de rolul nostru aici .

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share