Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ECLIPSA inelară de soare în Fecioară, 1 septembrie- Noi începuturi cu intensitate karmică

eclipsa-Soare

1 Septembrie ora 12:02 avem moment de Luna Noua si Eclipsa de Soare.

´´Eclipsa de Soare in Fecioara se formeaza prin aportul Nodului Nord lunar in Fecioara ce ne cere sa dezvoltam discernamantul si o abordare practica a vietii, a relatiilor cu cei din jur. Este important sa abordam viata intr-un mod practic, realist, sa renuntam la comportamentul de victima, sa ne concentram asupra prezentului, sa facem planuri clare pe care sa le respectam, sa fim sensibili dar nu prea sensibili, sa oferim serviciile noastre intr-un mod rational si nu din mila. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Nord in Fecioara va aduce acele oportunitati, acei oameni, ghizi spirituali care pot sa ne ajute, sa ne elibereze de ceea ce stagneaza in viata noastra

Eclipsa de Soare in Fecioara energizeaza casa X, o casa unghiulara ce da forta acestei energii. Deci, aceasta Eclipsa va pune un accent deosebit pe cariera, statut social, bogatie, valoarea noastra. Casa X este legata si de cei care au autoritate asupra noastra, in consecinta, aici ne intalnim cu puterea parintilor, sefi, guvern, presedinte, Dumnezeu, aici ne vede lumea. Vocatia este importanta in casa X, ce vrem sa realizam in aceasta lume, aici, cariera, obiectivele profesionale, ambitia si motivatile sufletului intra in joc. Intr-un context mai practic, angajatorii si regulile lor, guvernul, ne influenteaza viata noastra foarte mult. Aceasta eclipsa in casa X, in casa naturala a lui Saturn, schimba lucrurile in tot ce tine de cariera, ambitii, putere personala, statut social, faima, angajatori, guvern.

Eclipsa de Soare in Fecioara gaseste o cale de exprimare printr-un careu in T mutabil cu Neptun in Pesti si Saturn in fuziune cu Marte in Sagetator. De fapt, Eclipsa de Soare in Fecioara este in opozitie cu Neptun in Pesti si ambele fac careuri( aspect provocator de 90 grade) cu Saturn si Marte in Sagetator, planete ce devin focarul acestei configuratii, arata unde este stresul focalizat. Prin natura sa, un careu in T pune in miscare trei domenii de viata. Acuma, cele trei domenii de viata sunt cariera, statut, faima, sefi, guvern, presedinte, familie, parinti, tara de origine, afaceri imobiliare, bani, valoare personala.

Se pune accentul pe o comunicare corecta, adevarul care ne elibereaza de orice situtatie mascata putere prin comunicare si informare, capacitatea de a intelege misterele vietii. Trebuie sa invatam despre puterea magica si creativa a cuvintelor, sa dobandim intelepciune, sa renuntam la barfa, jigniri. Trebuie sa fim asemeni unei pasari Phoenix care arde odata cu cuibul ei iar din cenusa, renaste o noua pasare. Vechile obiceiuri de comunicare trebuie sa moara pentru a face loc magiei cuvantului si gandului.

Este bine sa stim ca o eclipsa este un proces dinamic care de multe ori coincide cu schimbari importante, ea contine o imensa energie ce poate aduce destabilizare, activitatea ei se poate simti la scurt timp dupa producerea ei iar in unele cazuri chiar inainte de eclipsa. Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale, stiri neasteptate, surprize de tot felul. Aceasta Eclipsa de Soare in Fecioara are o influenta deosebita asupra semnelor mutabile –Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioare (nascuti in jurul datei de 1, plus minus cinci zile).´´

 

Adriana Tudosa
Citește mai multe pe adriana-astro.com
Distribuie acest articol Oficial Media
Share