Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop zilnic 29 august 2016. Săgetătorii sunt sfătuiți să renunțe la comportamentele învechite

horoscop zilnic 29 august

Berbec
Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Veselia de care dai dovada i-ar putea deranja pe ceilalti, dar mai ales pe cei dragi. Temperează-ți atitudinea! Relatiile cu persoana iubita sunt tensionate, dar șarmul tău caracteristic poate aduce lucrurile pe un făgaș bun. In dupa-amiaza zilei se întrezărește multă forfotă în sfera muncii.
Taur
Treburile gospodaresti și dialogurile cu membrii familiei au succes. Curățenii generale, reparatii curente, amenajarea gradinii sau achiziționarea unor decorațiuni interioare. Unele relații sunt tensionate, dar până la finalul zilei totul va fi bine. Esti creativ, vesel pe alocuri si bine ar fi sa îi lași și pe ceilalți să se bucure de ideile și realizările tale.

Gemeni
Se pare ca in prima parte a zilei vei avea de călătorit. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, astfel incat bine ar fi sa exersezi dictonul „tăcerea e de aur“. Rudele sau prietenii apropiati iti solicita ajutorul. Rezolvă-ți treburile personale, dar fii alaturi si de cei dragi. Dupa-amiaza este favorabilă relaxării și dialogului cu cei dragi.

Rac
Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poti ocupa de cumparaturile necesare traiului zilnic, dar rezuma-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri si recompense de la cine te astepti mai putin. In a doua parte a zilei, o ruda sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tau. Detaseaza-te de problemele celorlalti si nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.
Leu
O zi minunată, deoarece ai energie și o mare dorință de afirmare. Relatiile parteneriale te solicita mult, insa totul este in favoarea ta. Recomandarea astrelor este să-ți programezi vizite la saloanele de intretinere corporala sau sa te gandesti la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personala si relationala. Cadouri-surpriză sau o recompensa binemeritată.

Fecioara
Esti destul de retras astazi. Dorinta de a fi doar cu tine insuti este la cote inalte. Gandeste-te pe indelete la noi directii de viata si elimina din jurul tau tot ce te impiedica. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator și pe inimă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Cheltuiește doar strictul necesar.

Balanta
Prietenii iti sunt alaturi cu dialoguri si sfaturi minunate. Sunt posibile neintelegeri in relatia cu persoana iubită sau copiii, dar sunt momente ce trebuie luate în seamă. Fii prudent si nu cere mai mult decat ti se ofera. Spre finalul zilei, tendința de a medita pe seama evenimentelor zilei este mare și binevenită. Ai încredere că vei depăși totul cu bine.

Scorpion
Se pare ca astazi vei fi nevoit sa dai ochii cu sefii sau cu autoritatile. Sunt posibile neintelegeri, discutii contradictorii, insa nu sunt motive de ingrijorare. Totusi, fii atent ce ti se reproseaza si incearca sa faci remedierile necesare. Un prieten apropiat iti poate oferi informatii pretioase legate de locul de munca. Spre finalul zilei ocupa-te de cei dragi. Ai grijă de sanatate!

Sagetator
Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte, astfel că îți sunt favorizate dialogul cu persoane erudite, planificarea unor călătorii, studii, cercetări sau documentare vizavi de domenii spirituale sau profesionale. Renuntă la tipare mentale și comportamentale învechite! Cei care vin astăzi în preajma ta pot fi modele umane demne de urmat.

Capricorn
Sunt posibile neplăceri datorită cheltuielilor ivite pe neașteptate. Mai ales cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii pun probleme serioase. Poate fi vorba despre achitarea unei călătorii, a unor programe de studii sau cheltuieli aferente. Alege prioritățile și nu te lăsa impresionat de vorbele și gesturile celorlalți.

Varsator
Bine ar fi sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile reprosuri din partea acestuia vizavi de comportamentul tău din ultimul timp și cam are dreptate. Ai rabdare sa asculti ce are de zis si explică-te in cuvinte putine, dar esentiale. Sunt multe necunoscute in acest segment de viata, dar cu prudenta si discernamant le poti depista corect și la timp.

Pesti
Multă forfotă în preajma ta, dar mai ales la serviciu. Nu prea ai spor la munca, relatiile colegiale sunt tensionate, iar despre șefi, bine ar fi să nu știi astăzi. Ocupă-te doar de activitatile usoare si evita provocarile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii si a circulatiei periferice. Relaxează-te, plimbă-te in aer liber si odihnește-te mai mult.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share