Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN PESTI – 9 MARTIE 2016, ORA 03:55, ORA ROMANIEI –“ Increderea in viata intretinuta de legile divine devine un drum cu sens unic….“

eclipsa

“Indrazniti, Eu sunt; nu va temeti!
Doamne, daca esti Tu, a zis Petru, porunceste sa vin la Tine pe apa.
Vino…, i-a zis Hristos
Si a sarit Petru din corabie si a mers pe mare ca pe uscat, dar, vazand vantul, spune evanghelia, s-a temut. Iar in clipa in care s-a indoit, apa a incetat sa-l mai tina si el a inceput sa se afunde. Si, ingrozit a strigat: „Doamne, scapa-ma”! Atunci Iisus l-a luat de mana si, reprosandu-i: „Putin credinciosule, pentru ce te-ai indoit?” l-a adus in corabie, iar vanturile s-au oprit.”  Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor, Predici la Duminicile de peste an

In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbari dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia. In timpul Eclipsei de Soare, Luna este intre Pamant si Soare, oprind temporar lumina. Acuma, divinitatea stinge temporar lumina pentru pamanteni dar aprinde lumina in sufletele noastre aratandu-ne adesea intr-un mod destul de dur ce trebuie sa lasam, schimbam, initiem in viata noastra. Aceasta “pana in curentul cosmic”  devine un instrument prin care universul ne trezeste, ne agita, ne smulge din tot ceea ce ne tine pe loc.

O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua( nunta cosmica), atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia. Eclipsa de Soare din 9 martie 2016 este o Eclipsa totala de Soare , Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele, Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare.

Eclipsa totala de Soare din 9 martie 2016 are are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 18:56 Pesti in apropierea Nodului Sud Lunar in Pesti pe gradul 21:47 . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Nodul Sud este locul in care indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetitii iar Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra, care ne devitalizeaza. (…)

Cu Nodul Nord in Fecioara(calea de evolutie) in fuziune cu Jupiter retrograd in Fecioara, ne invartim in cerc, batem pasul pe loc sau mai bine zis, temelia construita pana acuma se surpa din cauza unor jocuri murdare, afaceri necurate, credite grele, parteneri care fug, taxe grele pentru suflet.(…)

Dar aceasta nunta cosmica nu este perturbata doar de Jupiter retrograd in Fecioara ci si de Saturn in Sagetator care “ sta in prag” si nu te lasa sa treci cu lectiile nefacute sau facute la intamplare. Fara rabdare, disciplina, cunoastere, munca grea, credinta in legile superioare ale vietii, vom sta mult in fata “ pragului”.
Saturn in Sagetator ne provoaca si ne intreaba: Care este atitudinea ta fata de scoala, cunoastere, lege, etica, morala? Cat esti dipus sa inveti? astfel incat sa devii un maestru al mintii, corpului si emotiilor tale, sa te conectezi cu ghidul tau interior pentru a deveni mai puternic, pentru a atinge stelele, pentru a fi prietenul lui Dumnezeu.
Dar acest lucru nu este asa usor de facut deoarece ego-ul, atitudinea de atotcunoscator, aroganta, lipsa disciplinei, ne trantesc chiar in fata pragului petrecand o eternitate aici, repetand aceleasi lectii pana cand intr-o buna zi vom fi dispusi sa ne ascultam ghidul interior care este mult mai intelept si care ne ajuta sa trecem pragul.
Acuma, nu trebuie sa ne mire blocajele, intarzierea in atingerea scopurilor iar esecurile nu sunt decat abordari gresite.(…)

Adesea, viata noastra poate fi un sir de repetitii fara sa invatam ceva din ele, de cate ori vom actiona mecanic doar pentru ca asa ni se cere fara sa ne punem mintea la treaba, de cate ori vom alege sa fim sluga cuiva ingnorandu-ne mintea, ideile, dreptatea, vom pierde.

Toate lucrurile grele sunt acte divine, cu cat vedem mai repede scopul ascuns in spatele intamplarilor dramatice, gresite, cu atat putem sa recastigam increderea in mana calauzitoare a divinitatii, a lui Dumnezeu, a iubirii omniprezente.

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share