Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Efectele călătoriei lui Jupiter în Scorpion, 10 octombrie 2017- 8 noiembrie 2018

Jupiter a intrat în Scorpion pe 10 octombrie 2017 la ora 9.20 cu luna în Gemeni. Călătoria lui Jupiter în Scorpion durează aproape un an, iar în ultimele luni ale anului 2017 și în cea mai mare parte din 2018, veți putea folosi și dezvolta darurile pe care le aduce aceasta perioadă. Știind la ce să te aștepți în timp ce Jupiter tranzitează Scorpionul te va ajuta să înțelegi ce se întâmplă și cum poți beneficia cel mai mult de Jupiter în timp ce trece prin zodia ta.

Gândiți-vă la planete ca la arhetipuri, la super-eroi și eroine care sunt mai mari decât reprezentările personale ale vieților noastre. Semnele zodicale sunt teritorii, culturi și medii care sunt scufundate în tradiție și moduri de viață. Jupiter transmite energia unei atitudini care mă ajută să pot face lucruri, să simt că norocul este întotdeauna de partea mea, că regulile nu se aplică la mine și că puterea, încrederea și voința pot depăși orice. Jupiter întruchipează esența ”dacă voi crede, atunci va fi”. Jupiter îți transmite că poți fi în vârf, ca un rege sau o regină care poate face ca regulile să i se adapteze în mod personal. Jupiter nu se mulțumește cu o viață comună sau banală, Jupiter vrea să experimenteze totul. Conceptul lui Jupiter este acela de a face un lucru măreț, oricare ar fi el.

Teritoriul Scorpionului este un pământ pe care odată ce ai intrat ți se va cere transformare și schimbare constantă. Are o mulțime de ape adânci, care reflectă ceea ce se arată. Acesta va fi un an de reflecție profundă și oglindire. Lumea îți va reflecta un aspect al tău de a vedea și contempla. Când vântul furtunilor trece peste apele adânci, oglinda va dispărea și atunci veți putea să vă aruncați în apă pentru a descoperi adevărul. Va fi un moment de emoții și curenți puternici. La suprafață, toate pot părea normale- dar sub această mască există o nevoie urgentă de a înțelege emoțiile care ne dau anumite sentimente uneori. Întrebări de genul- Este într-adevăr dragoste sau este o atracție sexuală? Sunt furios la șeful meu sau sunt pe mine însumi pentru că nu încerc să obțin un loc de muncă mai bun? De ce sunt deprimat? Este o chemare la trezirea spirituală sau pentru că nu am ceea ce cred că ar trebui să am în viața mea?
Acesta este un moment în care nici o piatră nu va fi lăsată neîntoarsă. Este timpul să ajungeți în profunzimile a ceea ce vă dă expunerea exterioară, de cele mai multe ori dură și să scoateți la suprafață demonii care s-au ascuns în voi.

Jupiter în Scorpion. Oportunități și protecție

Din punct de vedere practic, în lumea materială vor fi în atenție sănătatea și finanțele. Jupiter aduce oportunități și protecție. Tărâmul Scorpionului veghează problemele de sănătate care se ocupă de prostată, uter, vezică intestinală inferioară. Pot apărea vești bune pentru cei care se confruntă cu boli precum cancerul, în special cel ovarian, de prostată și colon. Vor apărea noi tratamente și vor fi conștientizate mai bine la nivel public. Persoanele care se confruntă cu probleme intestinale cauzate de utilizarea erbicidelor vor fi avantajate deoarece o mai bună conștientizare a impactului consumului acestor alimente se va îndrepta către tratamente și prevenire.

În ceea ce privește latura financiară a lui Jupiter în Scorpion, aceasta vă va oferi ocazia de a împrumuta bani. Va exista o vibrație pentru finanțe legată de abilitatea de a împrumuta, de a cumpăra acea mașină nouă etc. dar și de a intra în datorii, așa că, atenție!
La nivelul afacerilor, anul acesta va fi unul al fuziunilor enorme. Companiile mici vor fi înghițite de corporațiile mari. Dacă lucrați pentru o companie mai mică care pare să fie o amenințare sau o concurență a unui mare rival, nu fi surprins dacă până la sfârșitul ciclului lui Jupiter în Scorpion veți observa că salariul pe care îl primiți provine dintr-un cont diferit. O altă zonă de expansiune va fi aceea a medicamentelor care pot prelungi viața, a caselor funerare și a companiilor care se ocupă de extragerea resurselor naturale și a materialelor din subteran.

Jupiter în Scorpion va dezvălui, de asemenea, nevoia și beneficiile de a lucra împreună, iar combinarea activelor și a resurselor se va dovedi utilă și necesară. Oamenii vor împărtăși cunoștințe și instrumente pentru binele comun al tuturor.

Vorbind despre împărtășirea resurselor, Jupiter în Scorpion vă va sprijini în îndepărtarea tuturor hainelor vechi, a așternuturilor, mobilierului, obiectelor din casă, a uneltelor etc. pe care le-ați colectat de-a lungul drumului prin viață și pe care nu le mai folosiți sau le placeți. Senzația de a dona toate aceste lucruri care nu vă mai folosesc vă va aduce mai multă libertate decât ați fi crezut. Acesta este un moment pentru a arunca un ochi critic achizițiilor sau cadourilor pe care le-ați adus acasă de-a lungul anilor. Când intrați în cameră și vă uitați la ceea ce vă înconjoară, ce senzație aveți? Ceea ce nu provoacă un sentiment emoțional de liniște și mulțumire profundă înseamnă că poate merge spre donație. Curățarea spațiului va permite reflectarea omului nou care deveniți.

Partea întunecată a lui Jupiter în Scorpion va mări sentimentele de gelozie, invidie și ură

Vestea bună despre emotiile de gelozie, invidie și ură în curs de dezvoltare este să recunoaștem ce sunt ele în realitate. Orice sentiment de lipsă îți transmite că altcineva are ceva ce tu nu ai. Darul este acela de a descoperi că nu există nici o lipsă, că viața ta este în regulă așa cum este ea și misiunea ta îți va aduce în cale tot ce sufletul are nevoie pentru împlinirea ei. Emoția extremă a urii, indiferent dacă este îndreptată spre sine sau spre alții o să vă țină blocați. Practicați meditația pentru că va avea un impact profund asupra părților voastre care necesită vindecare. Astfel va apărea compasiunea și iertarea puternică. Când îmbrățișați vibrația iertării, îndreptați-o spre obiectul invidiei sau a urii. Corzile negative vor fi tăiate și veți fi eliberat de emoțiile toxice care v-au ținut prizonier.

Sex. Când discutăm despre Scorpion, subiectul sexului face parte din context. În tărâmul Scorpionului, sexul face parte din structura vieții. Fie că se gândește la el, se implică direct, îl explorează și multe altele. Jupiter în Scorpion va împinge limitele sexualității. O creștere a gradului de conștientizare a comerțului cu sex va preveni și va ajuta copiii nevinovați folosiți în traficul de carne vie. Vor avea loc lupte de putere între organizațiile care pledează pentru eradicarea grupurilor mafiote care răpesc copii, fac trafic de droguri si de persoane tinere.

Moartea prin droguri. Din păcate, în această perioadă este de așteptat o creștere a supradozelor de droguri care au ca rezultat moartea. Cu Neptun în Pesti și Jupiter în Scorpion, vor continua să crească crizele consumatorilor de droguri. Jupiter în Scorpion are o parte ascunsă care îți poate oferi curajul să mergi pe marginea unei prăpastii pentru a vedea ce se întâmplă. În rândul adulților tineri, acest lucru va întări ideea că ”doar anumitor persoane li se poate întâmpla să moară, dar nu și mie pentru că sunt invincibil”. Tendința de a ni se schimba stările de conștiință este mult amplificată în tranzitul lui Jupiter în Scorpion, și mai ales prin intermediul drogurilor și sexului, fapt ce va include aceste călătorii de sfidăre a morții. Sporturile extreme vor fi un alt exemplu, alături de cele amintite. De exemplu, vom vrea sa ne facem un selfie în timp ce stăm la marginea unei prăpăstii în Grand Canyon.

sursa: lovinglightastrologer.com

Traducerea și adaptarea Oana Grigore

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">