„Elevii și cadrele didactice trebuie să dea dovadă de maximă atenție în acest an școlar”. Declarație de presă, deputat Carmen Holban

”Elevii și cadrele didactice trebuie să dea dovadă de maximă atenție în acest an școlar”. Declarație de presă deputat Carmen Holban. 

Deputat Carmen Holban:

”La începutul noului an şcolar, unul care se va desfășura în condiții deosebite, adresez cele mai calde urări de împliniri şi reuşite maxime tuturor elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor din judeţul Dâmbovița.

Chiar dacă guvernanții nu au reușit să asigure condițiile optime pentru acest nou început, îmi doresc ca revenirea la școală, după aproape șapte luni, să le aducă elevilor dâmbovițeni realizarea tuturor aspiraţiilor şi să fie sănătoși, pentru a putea parcurge în siguranță acest an școlar inedit!

Îi asigur pe profesorii şi învăţătorii dâmbovițeni de tot sprijinul meu în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Veţi găsi mereu uşa mea deschisă pentru dumneavoastră!

De asemenea, părinţilor şi bunicilor celor mici şi mari le doresc multă sănătate şi putere de muncă, pentru a le asigura elevilor toate cele trebuincioase!

Sunt sigură că elevii şi părinţii lor vor realiza la adevărata valoare că anii de şcoală sunt vitali pentru viitoarea realizare profesională şi personală, iar copiii se vor implica la un nivel înalt, ca şi până acum, în anul şcolar ce a început.

Mulţumesc cadrelor didactice pentru eforturile deosebite făcute în acest debut al anului școlar, precum și pentru strădania lor în a-i pregăti pe copii, ştiut fiind faptul că dascălul este al doilea părinte al elevilor! Părinţii şi bunicii trebuie să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle drag, curaj şi pasiune pentru învăţat, astfel încât să-şi ducă la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an.

Este foarte important ca fiecare elev și cadrele didactice să dea dovadă de maximă atenție în acest an școlar, deoarece orice sincopă va avea ca efect suspendarea cursurilor sau trecerea în regim de predare online, ceea ce nu ar fi de dorit pentru un proces educațional de calitate.

Urez mult succes tuturor în noul an şcolar, elevi, dascăli, părinţi, bunici, directori, autorităţi locale.

 

Deputat PSD Dâmbovița,

Georgeta-Carmen HOLBAN

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița CMF: 21200019

Distribuie acest articol Oficial Media
Share