Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Energiile lunii aprilie 2015. Manifestarea dorintelor profunde ale Sufletului nostru

flori-aprilieMartie a fost o luna intensa, daca tinem cont de iesirea din careul Uranus-Pluto, ce ne-a adus schimbari importante, atat de necesare pentru expansiunea sufletului nostru. Deoarece, uneori, chiar daca percepem ce se intampla in vietile noastre ca fiind un adevarat haos, este de fapt un proces natural pe care cu totii ar trebui sa il parcurgem atunci cand trecem la un nou nivel al Fiintei. Si asta este exact ce s-a intamplat din perspectiva sufletului. O transformare mai profunda, care ne-a aratat ce nu ne mai serveste in calatoria noastra, dar mai ales faptul ca ar trebui sa o imbratisam si sa ne unim cu ea, in loc sa o ignoram. Pentru ca tot ce ne este necesar si tot ce trebuie sa stim este de fapt sa fim prezenti la ceea ce simtim. Astfel, vom dizolva tot ceea ce ne cauzeaza suferinta si vom reusi sa urcam in continuare in aceasta spirala evolutionara infinita.

Cuadatrura Uranus-Pluto a favorizat numeroase schimbari, atat interioare, cat si exterioare in vietile noastre, aducand toate acele provocari necesare pentru ca noi sa maiestrim acele parti din noi pe care trebuie sa le integram. De asemenea, a declansat o reactie puternica in constientul colectiv, din moment ce o parte sunt gata sa intre intr-o noua faza, luand in mana fraiele propriilor experiente de viata, ca si creatori ai acestora si nu ca simpli observatori la ceea ce se intampla.

Am incheiat luna martie cu un echinoctiu, Soarele intrand in semnul Berbecului si cu o eclipsa de soare in ultimul grad al Pestilor. Acestea au pus punct unui ciclu vechi al vietii noastre si, in acelasi timp, a adus noi oportunitati nascute din cenusa celor vechi. Trecem din apele Pestilor la foc, cu Soarele in Berbec, roata vietii intorcandu-se inca o data. Si am trecut de la a ne invata ultimile lectii in Pesti, depasind toate limitarile noastre, la a intra in Berbec, care nu reprezinta doar primul semn al zodiacului, ci chiar prima noastra lectie. Berbecul ne initiaza intr-un nou cilcu, cu taria necesara pentru a putea depasi noile provocari de care avem nevoie in noua noastra cale. Odata intrati in semnul Berbecului, suntem invitati sa scoatem la suprafata toata intelepciunea invatata in Pesti, tinand cont de faptul ca acest semn de apa este unul dintre cele mai intuitive si creative semne ale intregului zodiac; iar aceasta intelepciune trebuie pusa in practica.

Luna aprilie va fi despre constructia tuturor lectiilor invatate in primele trei luni ale anului in planul concret. Despre asta este vorba, in final – despre exprimarea darurilor, viziunilor si telurilor noastre interioare in viata de zi cu zi, astfel incat sa gasim un echilibru si sa incepem sa manifestam toate dorintele profunde ale sufletului nostru la un nivel tangibil. Berbecul ne reaminteste cat de important este sa exprimam cine suntem noi cu adevarat in lume si ne da puterea sa ne impartasim unicitatea si sa initiem proiecte pe care pana la finele anului dorim sa le punem in practica. A doua parte a anului va fi marcata de concentrarea pe cum sa manifesteam in concret telurile si dorintele interioare, gasind un echilibru perfect intre diferitele polaritati care exista in noi insine, un echilibru intre polul luminos si cel intunecat, intre feminin si masculin.

De asemenea, incepem luna aprilie cu o noua Luna Plina si o Eclipsa totala de luna, in data de 4 aprilie, Balanta fiind la 14 grade in opozitie cu Soarele in Berbec, aduce lumina in toate aspectele vietii noastre in care avem nevoie de echilibru, uniune. Astfel vom fi nevoiti sa concluzionam si sa punem punct acolo unde trebuie, astfel incat sa pornim la drum innoiti, deoarece ne-am putea simti ca si cum dansam intre vechi si nou, ca si cum am naviga intre doua lumi. Acest lucru de fapt chiar se si intampla, deoarece eclipsa de luna reactiveaza cuadatrura Uranus-Pluto, care tocmai ce a culminat in data de 16 martie, aducand la suprafata tot ceea ce trebuie imbratisat, purificat si eliberat. Este un dans constant intre a imbratisa si a lasa in urma. Este vorba despre fluxul infinit dintre a da si a primi, despre a ne goli (curata) pentru a face loc celor ce se vor arata in calea noastra. Primavara a venit, intr-un sfarsit, iar odata cu ea totul infloreste.
Mai multe pe astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">