Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Invitatie “Dezbatere despre educatia pentru fericire”

inspirat int 2Invitatia de mai jos se adreseaza in exclusivitate cadrelor didactice, psihologilor, institutiilor, asociatiilor, elevilor si voluntarilor implicati in proiecte educationale.

Participarea la eveniment este gratuita.
Pentru confirmarea participarii, avem rugamintea sa completati formularul de inregistrare de aici
Va multumim!

In cadrul “Programului National de Educatie pentru Fericire”, initiativa “Coaching in Targoviste” si Asociatia Initiativa pentru Fericire va invita sa participati la evenimentul “Dezbatere despre educatia pentru fericire”.

“Coaching in Targoviste” este o initiativa pe baza de voluntariat, ce le ofera targovistenilor posibilitatea de a participa la intalniri lunare de coaching pe subiecte de dezvoltare personala si profesionala si de a beneficia de sesiuni de coaching. Detalii se afla pe site-ul http://coachingtargoviste.lew.ro/

 

Asociatia Inititiativa pentru Fericire este o initiativa ce isi propune sa contribuie la dezvoltarea unei societati in care studiul si practica fericirii sa fie o preocupare constanta atat in mediile organizationale, cat si in cele educationale.

In cadrul evenimentului pe care vi-l propunem, va invitam sa abordam urmatoarele subiecte:

  • Difuzarea filmului “Finding Joe”, un film documentar de exceptie ce recreeaza teoria lui Joseph Campell referitoare la “Călătoria Eroului” („Hero’s Journey”) sau drumul către o viață împlinită.

  • Dezbaterea ideilor cuprinse in filmul documentar si a modului in care pot fi puse in practica in plan personal si educational
  • Sesiune de lucru pentru identificarea posibilitatilor prin care pot fi implementate in mediul educational activitati de educatie pentru fericire

Evenimentul va avea loc joi, 16 aprilie, interval orar 12.30-15.30, in sala de conferinte a Bibliotecii “Ion Heliade Radulescu” Dambovita, careia ii multumim pentru sustinere.

Participarea dumneavoastra demonstreaza intelegerea rolului si impactului educatiei la nivel social, precum si interes si motivatie pentru o schimbare pozitiva in sistemul educational actual.

Cu consideratie,

Project Leader “Coaching in Targoviste”              Co-fondator Asociatia Initiativa pentru Fericire

    Alina Goanta                                                                           Malina Ana Chirea

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">