05/12/2020

Energiile lunii august- recalibrarea iubirii

scalrom-08Se simte bine. Sper ca se simte bine si pentru voi, deoarece in acest moment sunt atat de multe energii in aer, in fetele si in corpurile noastre, incat doar sa ne amintim sa ne oprim si sa respiram, de cate ori putem sau simtim nevoia intr-o zi, ne va ajuta sa aducem totul la punctul zero, la punctul de pornire. Pentru ca focurile sunt dezlantuite acum. Pur si simplu dezlantuite.

Daca ne uitam un pic in urma in anul acesta, putem vedea ca o multime de focuri au fost dezlantuite din noi si au venit inspre noi, la nivel colectiv. Iar una dintre observatiile pe care le-am facut in ultimele doua luni a fost ca acum se simte cum focul s-a dus intr-o faza si un proces mult mai interiorizate.

Asadar, aceasta vara este un timp al interiorizarii. Acest lucru a inceput in luna iulie si se va mentine si pe parcursul lunii august. Aceasta vara este un moment pentru a intelege, a intalni si a permite focul in viata noastra. Acest fapt se poate intampla intr-o multitudine de feluri – si nu toate placute. Insa, atunci cand va amintiti sa va opriti si sa respirati, puteti deveni constienti de acest incredibil foc interior care se aprinde in noi, vrand parca sa inunde fiecare particica care nu mai serveste sau care in trecut a provocat durere, limitare sau chiar traume profunde. Acesta este timpul in care totul iese la suprafata, nu numai pentru a examina acele parti si amintiri, dar si pentru a muta/schimba lucrurile, pentru a crea un viitor diferit.

Tu si puterea ta

Pe masura ce trecem prin viata, ne sunt oferite mai multe sanse de a condensa sau de a expansiona puterile noastre.

Daca cineva din viata ta te-a agresat atunci cand erai tanar, s-ar putea sa decizi ca acea persoana detine puterea asupra ta si astfel, sa te faci mai mic, in raspuns la agresiunea primita. De exemplu, ai putea avea un frate sau un alt membru al familiei care in mod constant de pune la punct si te face sa te simti mic. In general, exista doua moduri in care lumea raspunde atunci cand experimenteaza astfel de energii:

Persoana cu „da” in brate – fie vei deveni o persoana care il va tine pe da in brate, cineva care din cauza fricii de acea energie pe care agresorul o transmite se va inchide interior si va deveni umil. Iar problema este ca apoi continui sa mergi in lume carand acea energie cu tine, iar alti agresori (persoane care vor dori sa joace rolul de „alfa”in preajma ta) te vor gasi. Ei vor simti acea energie, o vor citi in tine si o vor alege ca tinta directa. Astfel ca, acea dinamica inconstienta de victima-agresor va rula constant.

Rebelul – la pol opus, poti deveni rebelul sau persoana defensiva. Poti raspunde agresorului si sa devii extrem de defensiv – blocandu-ti mainile, energiile si invatand sa reactionezi constant. Partea negativa la a deveni o persoana defensiva sau rebela este ca poti bloca deschiderea, vulnerabilitatea si adevarata intimitate din viata ta.

Dezechilibrul de putere: raportul victima – agresor

Asadar, v-am oferit exemple extreme ale ambelor capete ale scalei de dezechilibru al puterii. S-ar putea sa va regasiti la un moment dat, fie in postura de victima, fie in cea de agresor; si nu numai in viata in general, ci chiar de mai multe ori pe zi, in fiecare zi!

Gasirea punctului de echilibru – adevaratul sine interior

Adevarul este ca toti avem atat o personalitate, cat si un suflet pe care am venit in aceasta lume sa il exploram – si este o experienta individuala pentru fiecare dintre noi.

S-ar putea sa nu fii o victima in viata ta, in mod natural, insa in anumite circumstante, poti deveni una. De asemenea, in alte circumstante, poti deveni mai rebel decat de obicei. Astfel ca, punctul de echilibru pentru noi toti este de a gasi si de a avea o relatie reala cu adevaratul nostru sine interior.

De fiecare data cand ne impacteaza o relatie (cand cineva ne raneste sau ne coboara nivelul de energie), exista un impact asupra corpului. Energia acelor emotii se duce in corp si creeaza lipsa de viata sau densitate in acesta. Ceea ce inseamna ca exista o anumita forta de viata care se pierde acolo, un loc pe care nu il mai poti accesa.

Mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share