Este bine de știut: condițiile de ședere în U.K s-au schimbat

Având vedere prezența în mediul online a unor oferte de locuri de muncă ”fără acte„  oficiali din cadrul consulatului din  Londra vin cu următoarele precizări:
 Începând cu 1 ianuarie 2021, condițiile de intrare și ședere în Regatul Unit s-au schimbat. Pentru a putea munci în Regatul Unit, cetățenii europeni, inclusiv români, trebuie să aplice pentru viză de muncă anterior deplasării în acest stat, dacă nu au fost eligibili pentru înregistrarea în Schema de rezidență EUSS (pre-settled/settled). Informații referitoare la rutele de imigrație în Regatul Unit pot fi accesate la: https://www.gov.uk/browse/visas-immigration/work-visas.
 NU aplicați pentru Schema de rezidență EUSS dacă nu sunteți eligibil, refuzul cererii vă poate îngreuna vizitarea Regatului Unit în viitor!!!
 O persoană fără drept de ședere în Regatul Unit este considerată imigrant ilegal și va fi supusă unor consecințe precum reținerea în centre de imigrare și emiterea unui ordin de îndepărtare. Cazurile agravante de abuzare a legislației în domeniul imigrației pot conduce la urmărire penală cu sentință până la maxim 6 luni în stare de detenție și după caz, toate câștigurile din munca ilegală puse sub sechestru!!!
Angajarea unei persoane care nu deține dreptul de muncă în Regatul Unit poate atrage consecințe precum plata unei amenzi de până la £20.000.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share