Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

“Este inadmisibil ca profesorii să fie forțați sa sustina un plagiator”

victor-ponta
Dupa modelul consiliului judetean Satu Mare, unde presedintele PSD, Mircea Govor  îşi ameninţă intr-o sedinta primarii şi consilierii că toţi cei care nu vor avea rezultate în turul al doilea al prezidenţialelor nu vor mai primi bani de la Consiliul Judeţean, dar nici de la bugetul de stat, Dambovita vine tare din urma. Va reamintim ca acesta isi injura toti directorii, profesorii si apeleaza la preoti si preotese sa-l voteze pe Victor Ponta.
Intre timp surse judiciare au declarat pentru ziarul Gandul, în urmă cu puţin timp, că Mircea Govor este investigat de catre DNA pentru infracţiunea de “folosire a influenţei în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite prev. de art. 13 din Legea 78/2000 modificată”.

MIRCEA GOVOR SI PLANUL DE ARANJARE A ALEGERILOR PREZIDENTIALE PENTRU VICTOR PONTA. INREGISTRARE AUDIO

Iata ca si la noi in Dambovita PSD-ul speriat de simpatia romanilor pentru Klaus Iohannis, calca pe cadavre, apeleaza la cele mai josnice si marsave metode pentru a castiga voturi.
Alianța Creștin Liberală Dâmbovița s-a sesizat printr-un comunicat de presa:
“”ACL condamnă folosirea cadrelor didactice în campania electorală a PSD. Directorii instituțiilor de învățământ dâmbovițene, dar și profesori vor fi aduși astăzi, cu microbuze școlare, la Casa de Cultură a orașului Găești, unde se vor întâlni cu ministrul Educației, Remus Pricopie. Oficialul nu le va povesti nici cum va rezolva criza manualelor pentru elevii din clasele primare, nici cum va îmbunătăți situația învățământului în România, ci îi va învăța cum să pună presiune pe dascăli, pentru a vota candidatul Victor Ponta.
Apreciem că vizitele ministeriale din ultima perioadă în județul Dâmbovița, care nu au adus altceva decât tactici de campanie electorată, și nu investiții sau soluții pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor, amintesc de vremuri demult apuse și trebuie să înceteze, odată pierderea alegerilor de către candidatul PSD.
Este inadmisibil ca profesorii să fie forțați de către Luminița Preda, inspector școlar general, să participe la campania electorală a unui plagiator dovedit, în dispreț față de lege, de bun simț și de valorile autentice ale democrației.

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița””
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">