Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Este oficial- PMP și UNPR au devenit un singur partid: PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ.

basescu1

Congresul extraordinar al Partidului Mişcarea Populară, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului în prezenţa a peste 2.200 de delegaţi, a validat fuziunea prin absorbţie cu Uniunea Naţională pentru Progresul României, fără abțineri și fără voturi împotrivă.

Astfel a luat ființă ce-a de-a treia putere politică a României.

„În urma deciziilor noastre, apare o a treia forţă politică, consistentă în teritoriu şi care are perspectiva obţinerii unui scor foarte bun în alegerile legislative. Acest lucru va însemna consolidarea capacităţii democratice a Parlamentului României, pentru că deciziile nu se vor mai juca între Modrogan şi Kiseleff, ci deciziile vor trebui să treacă şi prin Nicolae Iorga”, a afirmat Traian Băsescu.

 


Pe plan local, la nivelul județului Dâmbovița se pastreaza același principiu prin care noua formula a Partidului Mișcarea Populară este a treia forță politică. PMP a obținut un numar de 5.115 voturi valide pentru Consiliul Județean (2,21%) iar UNPR 7.521 voturi valide (3,25%). În urma fuziunii prin absorbție, PMP totalizeaza 12.636 voturi (5,46%) astfel declasând în mod evident formațiunea ALDE care a obținut 8.124 voturi valide (3,51%) la alegerile locale.

Discuțiile între conducerile celor doua organizații județene au demarat deja și vă vom ține la curent cu noutățile imediat ce acestea vor fi validate.

Dorel POPA

Presedinte PMP Dambovita

 Comunicat de presă

congres1 basescu2 basescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share