Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TÂRGOVIȘTE SE ALĂTURĂ MARȘULUI ROZ #CANCELCANCER

cancer la san

AVON Cosmetics România  organizează duminică, 24 iulie 2016, Marșul Roz #CANCELCANCER, un marș de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, care a tras un semnal de alarmă asupra importanței depistării precoce a cancerului la sân și a adus în stradă lupta pentru sănătatea femeilor.

În România, anual, 9000 de femei descoperă o formă de cancer la sân, iar autoritățile estimează că jumătate dintre acestea pierd lupta cu boala din cauza depistării bolii în stadii avansate. Acesta este și motivul pentru care cancerul la sân reprezintă prima cauză de mortalitate în rândul româncelor.

Cu toate că e forma de cancer care afectează cel mai grav populația feminină, e în același timp și cea care poate fi vindecată în 94% din cazuri dacă este diagnosticată în primele două stadii, așadar depistarea precoce și informarea salvează vieți.

Cancel Cancer este mesajul Marșului Roz și semnifică îndemnul ca fiecare dintre noi să „dea cancel” tuturor motivelor care ne determină să amânăm o vizită la medic. Avon face primul pas oferă fiecărui participant la Marș câte o investigație gratuită la sân care poate fi păstrată sau oferită unei femei dragi.

Târgoviștenii vor mărșălui în semn de solidaritate pe traseul Piața Tricolorului – Bulevardul Libertății – Strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Mircea Cel Batran – PiațaTricolorului începând cu ora 19,00. La final, participanții, alături de învingătoare ale cancerului vor lansa baloane roz în memoria victimelor cancerului, vor primi informații despre cum pot depista la timp o formă de cancer și se vor bucura de suprizele pregătite de AVON.

Autoexaminarea lunară a sânilor este la fel de importantă ca mamografia anuală. Te ajutăm să faci ambii pași pentru a afla că ești bine. Vino la Marș pentru a obține o investigație medicală a sânilor gratuită la o clinică privată și pentru a vorbi despre sănătate!

cancer 1

 

 Despre AVON

AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, AVON România luptă împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz.

Acestea sunt direcţionate către finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu această boală.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, vă rugăm accesaţi pagina www.facebook.com/StopCancerlaSan. 

Contact:

Andrei Soare

Area Sales Manager

Avon Cosmetics Romania

Tel: 0755.105.031 / 0728.556.530

E-mail: andrei.soare@avon.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share