28/01/2021

EU = NOI

agarbol1  Universul este echilibrat de actiunile noastre de iubire, asta e cert…

„Ce ar face iubirea acum?”, te-ai intrebat vreodata in situatiile in care viata te-a pus ?

Iubirea neconditionata nu este rezultatul a ceea ce simtim sa oferim prin mintea logica, intelegerea umana nu are nimic in comun cu exprimarea ei… Fiecare experienta se petrece cu scopul intelegerii propriilor judecati despre bine si rau si al constientizarii ca, de fapt, aceste categorii nu exista pentru mintea Divina.

Nu exista bine si rau…totul ESTE…. si se petrece pentru cresterea ta ca spirit!

Te-ai gandit ca nu exista maestru mai bun decat partenerul tau? Ce-ar fi daca ai privi, incepand de acum, cuplul ca pe o cale spirituala?

Relatia de iubire, de cuplu, reprezinta o entitate dinamica, iar aspectul ei spiritual incepe cand faza romantica este depasita . Si aici incepe provocarea… accepatarea celuilalt asa cum este! Este o provocare fals indreptata in exterior insa, deoarece relatia nu este altceva decat un mare test al accepatarii si iubirii de sine!

Cand ramai ancorat in propria forta si nu-ti imprumuti puterea, il inviti si pe cel de langa tine sa se manifeste la fel. Este o forma de pretuire, respect si curaj, as indrazni chiar sa il numesc un act de mantuire personala!

Principala menire a oricarui raport din aceasta lume este de a te iubi si accepta pe tine insuti, sub toate aspectele, si de a extinde aceasta iubire catre ceilalti. Nu poti primi decat ceea ce esti dispus sa dai, iar un raspuns afirmativ la urmatoarele intrebari ar fi de dorit : „Ma tratez cu iubire si compasiune? Imi iert greselile si invat din ele?”

Niciodata o relatie nu a insemnat renuntarea la individualitate. Forta unei relatii este data de gradul in care fiecare partener se simte liber sa se autorealizeze. Numai integritatea si forta lui „Eu” naste un „Noi” sanatos!

Privind in jur, observam ca nevoile legate de securitate domina dorinta de dezvoltare personala…nimic mai nociv pentru fiinta, stagnarea emotionala si blocarea energiei creativitatii sunt atrase in acesta situatie.

Elibereaza-te de capcana proiectiei, exteriorul iti va arata oricum intotdeauna ceea ce este in interiorul tau, iar relatia iti ofera ocazia perfecta de a-ti constientiza vechile rani si a accepta acele parti din tine care nu iti plac. Si, sa iti mai spun un secret, iti va fi foarte dificil sa iti revendici puterea intr-o relatie, atata timp cat esti inca suparat pe parintii tai!

Singura persoana de iertat in orice situatie esti Tu insuti! Universul nu asteapta de la tine perfectiunea, ci doar sa indepartezi ceea ce iti blocheaza inima!

Maria-Cristina Antonescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share