21/01/2021

EUROPE DIRECT Târgovişte Program estimativ luna iunie 2020

2 iunie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment (în cadrul M 2.1. activitatea 5 – instruire semestrială) cu tema Competența digitală – o abilitate esențială pentru bibliotecari. Activitatea va reuni bibliotecari şi cetăţeni din zona Titu, va avea loc online (prin aplicația skype) și este realizată cu sprijinul școlilor ambasador EPAS din județul nostru.

 

4 iunie – Ora de informare europeană cu tema Un nou elan pentru democrația europeană  – Fake news – Știrile false sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza Alexandria (Școala Ambasador al Parlamentului European), coordonator prof. Marin Floricica. Activitatea se desfășoară on line.

9 iunie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment (în cadrul M 2.1. activitatea 6 – instruire semestrială) cu tema Competența digitală – o abilitate esențială pentru bibliotecari. Activitatea va reuni bibliotecari şi cetăţeni din zona Târgoviște, va avea loc online (prin aplicația skype) și este realizată cu sprijinul școlilor ambasador EPAS din județul nostru

 

10 iunie – Ora de informare europeană cu tema Un nou elan pentru democrația europeană Primul loc de muncă în Uniunea Europeană – Evaluarea DISC la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște. Participă elevi de la clase de a IX-a și a XI-a și se desfășoară on line.

 

26 iunie – Reprezentaţie de teatru forum (în cadrul M 2.2. activitatea 4) în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! – la Biblioteca Comunală Ocnița și va avea loc în aer liber.

 

30 iunie – Reprezentaţie de teatru forum (în cadrul M 2.2. activitatea 5) în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! – la Biblioteca Comunală Raciu și va avea loc în aer liber.

 

La cerere organizăm ore de informare și alte evenimente specifice pe diferite teme europene în mediul online pentru şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.

 

REDACTAT:

Vlăduţ Andreescu – manager ED Târgovişte

Distribuie acest articol Oficial Media
Share