Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Valoarea omului (Ill din IV). Medicii români prezentați cu aureolă de covid ucigaș au fost supremul mod prin care experimentul Stanford s-a aplicat mediatic enorm în România.

Experimentul Stanford și măsurile COVID
Experimentul Stanford si măsurile COVID, o asemănare uluitoare.

– Continuare: dacă mai aveam dubii în privința acestor lucruri, când au apărut pseudoicoanele prin oraș am înțeles că dezastrul fusese sistematic plănuit. Atunci, orice formă spontană de oprimare s-a topit, reflectând planificarea sub toate aspectele, în adâncime, cronologia pentru fiecare tip de reacție de apărare, icoanele ortodoxe mutilate, medicii români prezentați cu aureolă de covid ucigaș au fost supremul mod prin care experimentul Stanford s-a aplicat mediatic enorm în România.

A avut un tratament preferențial, în celelalte state aceste imagini nu au avut loc. În nicio alta țară. Panouri cu medici eroi, cu chipuri reale, care sfatuiesc oamenii la masuri preventive, da, dar covidul ca icoana când icoana era interzisă, bisericile închise…torționarii mediatici și publicitari s-au scuzat, explicând fals, prinși pe picior greșit de opinia public deja detașată de manevrele de reeducare mentală.

Atacul la icoană adevărată, când icoana fusese prezentată ca purtătoare de covid. Icoana lui Hristos, că icoanele noi aveam voie să le sărutăm și să ne închinăm la ele, arătând medicii în amenințătoarea ipostază a celui trimis la început să salveze, apoi să aducă vaccinul obligatoriu, medicul devenit idol, dar nu sfânt. Anticatehizarea României, mutilarea imnului, promulgarea educației sexuale de la preșcolari sunt semne evidente ale torturii pe categorii specifice Experimentului Pitești de mari proporții. Nu vor să cedeze? Ia-le copiii, să nu vadă soarele 2 luni, 3 luni, 4 luni, să iasă galbeni din casă, cu imunitatea praf, biserici închise, doar hrană, atât.

Citește aici partea a doua:

Fenomenul Stanford și actualele măsuri sociale partea a II-a – umilirea omului

Animalul și fecalul, dar Omul cu rațiune, educație, conștiință, nu. Icoanele acelea gen cinchevenche, iposfinți androizi și comportament robotizat sunt semne elocvente ale unui plan bine gândit. Invocarea etapelor după scenariu. De ce scenariu? De ce nu plan strategic pentru stoparea pandemiei? De ce scenariu? De ce acest cuvânt? Eram cumva figuranții unui film de la Hollywood turnat cu milioane de figuranți și costuri ieftine pe un platou defrișat și curând scos la licitație, numit România?

Doar naziștii mai triau populația: bătrânii la gazat, adulții la muncă forțată, copiii supuși experimentelor de tip Mengele. Astăzi experimentele de tip Mengele au avut loc la nivel neuronal, au tatonat ani de zile neuroștiințele, coeficientul românesc al performanței, olimpicii, cercetătorii, toată floarea și spuma celor ce gândesc. Pe unii i-au corupt ca să-i sfâșie pe ceilalți, gardienii din experimentul Stanford care i-au izolat pe cei mai fragili

Citește partea I:

Experimentul care ne-a schimbat din oameni în sclavi. Pitești – Stanford – COVID

-În privința spitalului cu dotări maxime din București la inaugurarea căruia nu întâmplător roboțelul Escu, am apreciat logistica, aparatura, roboțeii – jucării magice pentru adulți, în timp ce copiilor României nu li s-au asigurat tablete pentru educația postpandemică on line. În timp ce ortodocșii înțeleseseră că nu vor avea acces nici la Paști, nici la Paștile Blajinilor, nici la Duminica Tomei, nici la Duminica Mironosițelor, priveam de după ,,gratiile” televizoarelor roboțelul de lux –Escu, nume format dintr-o terminație, dintr-un sufix ,,-escu” de la Eminescu, Enescu, Porumbescu, Eugen Ionescu, Titulescu, această terminație atât de specifică numelor românești de familie, acest terminal al numelui adevărat. Totul a fost un ,,-escu”.

-Autoritățile s-au comportant vizibil ca un aparat opresiv, torturând psihologic propria populație. Difuzarea măsurilor anticovid asociate cu imagini de la cutremur. De ce această intoxicare? Tonul agresiv, de temnicer. Ați reușit să masacrați ritualul, dar nu și sărbătoarea.

Promulgarea educației sexuale a copiilor, atenție, a copiilor, nu a adolescenților, a copiilor, de la vârste foarte mici, nu avea legătură cu pandemia, dar cu abrogarea drepturilor omului, da. Are parcă legătură directă cu un posibil efect Pitești Stanford. Sexualizarea copiilor nu reduce riscul infectării cu covid, ci infestarea generațiilor viitoare cu pornografie infantilă și prostituție. Nu educație. Prostituție. -Va urma

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!


93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


Citește și:

O echipă de filmare atacată la Dortmund, mii de oameni la Stuttgart, arestări la Berlin


Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie


„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape

Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie


Distribuie acest articol Oficial Media
Share