Există o legătură între șampon și căderea părului?

Există o legătură între șampon și căderea părului?

Descoperă sfaturi pentru a preveni căderea părului

șampon și căderea părului

Stilul nostru de viață rapid și ocupat ne-a cauzat să ne confruntăm cu o mulțime de probleme, una dintre ele fiind căderea părului. Pierderea părului este acum o preocupare comună, în creștere – mai frecventă decât s-ar crede la o primă vedere. Este o criză care ne afectează pe toți. De la diete nesănătoase și obiceiuri alimentare, la stres crescut și tratamente chimice dăunătoare, cauzele sunt numeroase. Din fericire insa, procesul este adesea complet reversibil.

 

Pentru majoritatea dintre noi, căderea părului nu este o problemă permanentă și cu siguranță nu este una cu care trebuie să te confrunți toată viața. Dar ce trebuie să faci pentru a-i pune capăt? Și cum poate cineva să-și protejeze pletele de păr de aceste daune?

 

Alegerea produselor potrivite pentru părul tău este un punct minunat de început – în special cu șamponul. Fiind un element principal al rutinei de îngrijire a părului, trebuie să vă asigurați că șamponul folosit este cel mai bun dintre toate opțiunile de pe piața.

 

Alegeți un produs îmbogățit cu ingrediente naturale precum neem, ulei de jojoba, ulei de arbore de ceai, proteine ​​de grâu și extract de rozmarin, lavandă și mentă. Beneficiile ingredientelor vor ajuta la reducerea căderii părului și vor hrăni părul fragil, deteriorat, întărindu-l de la rădăcini. De asemenea, un sampon cu rol de anti-cadere promovează creșterea sănătoasă a părului prin detoxifierea scalpului și adăugă o strălucire naturală părului aspru și plictisitor. Spune la revedere încâlcirii, încrețirii și vârfurilor!

 

Fără toxine dăunătoare, parabeni și sulfați, astfel de șamponuri împotriva căderii părului infuzează minunile naturii și remediile noilor tehnologii printr-o combinație bogată de uleiuri naturale.

 

Uneori insa, simpla folosire a produselor potrivite nu este suficientă. Iată o listă cu câteva sfaturi simple, dar foarte utile, care vor ajuta la prevenirea căderii părului și la promovarea creșterii naturale a părului.

Unge-ți părul în mod regulat

Uleiul îmbunătățește circulația sângelui, hrănește părul de la rădăcini și condiționează scalpul. Acest lucru duce la o creștere sănătoasă a părului. Unge-ți părul cel puțin o dată pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Treci la un stil de viață fără stres

Înțelegem că acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut, dar trebuie să știi că este posibil! Stresul poate contribui în mare măsură la căderea părului și poate provoca, de asemenea, albire prematură. Descoperă activități care te ajută să te relaxezi – începe să meditezi, să faci exerciții fizice, să te înscrii la un curs de dans, să pictezi sau orice altceva care te ajută să scapi de stres și să te relaxezi.

Fa sport și adoptă o dietă nutrițională

Uneori, alimentele pe care le consumăm influențează foarte mult sănătatea părului nostru. Dacă din dieta ta lipsesc nutrienți esențiali, cum ar fi zincul, cuprul, fierul și proteinele, atunci aceasta ar putea fi una dintre cauzele căderii părului. În plus, lipsa vitaminei D poate provoca și căderea părului. Așadar, asigură-te că părul tău primește doza obișnuită de soare din când în când. Alături de o dietă bine echilibrată, trebuie de asemenea să faci des exerciții fizice pentru a combate căderea părului.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share