Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Experimentarium TM s-a redeschis

Laboratorul interactiv de fizică Experimentarium TM, dezvoltat printr-un proiect comun de Universitatea Politehnica Timișoara și Universitatea de Vest și-a deschis din nou porțile pentru publicul vizitator, însă cu respectarea regulilor de combatere a epidemiei de Covid-19.

Astfel, vizitarea se poate face în grupuri de maxim patru persoane (numărul poate fi depășit în cazul persoanelor din aceeași familie), după următorul program:

– marți și joi – între orele 10:00 – 13:00;

– miercuri și vineri – între orele 16:00 – 19:00.

Pentru vizite în afara acestui orar este necesară programare, care se poate face prin email (experimentariumtm@gmail.com), prin telefon (0721247318) sau prin mesaj pe pagina de Facebook Experimentarium TM.

Laboratorul interactiv de fizică Experimentarium TM se adresează tinerilor, elevi sau studenți, care doresc să efectueze liber, fără stresul școlar, peste 350 de experimente dintre cele mai interesante.

Instrumentele și experimentele alese permit participanților să devină exploratori activi, sporind încrederea în capacitatea proprie de a înțelege cum funcționează mediul înconjurător. Modalitatea de experimentare în acest centru valorifică aspecte importante ale comportamentului uman, prin activități de tip ludic și distractiv.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share