Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Expoziția absolvenților și a cadrelor didactice din Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara

Facultatea de Arte și Design din cadrul UVT aniversează 30 de ani de la reluarea cursurilor, odată cu căderea regimului comunist. De asemenea, sunt sărbătorițiși cei 87 de ani de la deschiderea primei instituții de învățământ superior de artă din Timișoara.

Pentru a marca aceste aniversări într-un cadrul adaptat specificului Facultății de Arte și Design,  a fost deschisă o amplă expoziție a absolvenților Facultății de Arte și Design – ALUMNI – și a cadrelor didactice – PAIDEIA –care reflectă, pe simeze, viziunea și traiectul acestei facultăți de-a lungul anilor.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marien Pirtea, transmite publicului un mesaj de invitație: „Mă bucur pentru că profesorii, artiștii, absolvenții și studenții Facultății de Artă și Design au găsit acest frumos prilej de sărbătorire a traseului învățământului superior de artă în Timișoara și vă invit cu entuziasm să vizitați expozițiile EXPO PAIDEIA UVT și EXPO ALUMNI UVT, deschise la finalul acestui an, o sărbătoare a școlii timișorene de artă și a învățământului superior artistic din Universitatea de Vest.

Vă invităm să vizitați aceste expoziții de înaltă ținută care onorează atât comunitatea  UVT cât și Timișoara în ansamblu ei.Program: Galeria Calpe și Muzeul temporar de artă contemporană (Bastionul Theresia), 17-30 noiembrie, orar 12-18, și Galeria Helios, 27 noiembrie – 30 decembrie, orar 10-18.

 

La UVT Cultura este Capitală!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share