Lotul național de modele Miss România. #România frumoasă

Lotul național de modele Miss Romania #Romaniafrumoasa” dar și divizia ” kids model” management Golden Romania by Simona Simionescu Dinu va participa in luna decembrie la evenimentul de fashion anunțat in perioada 18-20 decembrie la Istanbul, la „Vip Fashion Week”.

Este printre puținele evenimente de gen, cu participare globală care se mențin in acest an, in conditii de pandemie, pe agenda internationala. Designeri si modele mari și mici se vor reuni in capitala Turciei, și a modei-Istanbul, pentru un show special.

Organizatori:

Albania Event Production. România a fost invitată și in acest an, după succesul inregistrat de anul trecut la Milano, unde in cadrul aceluiași eveniment echipa țării noastra a avut o prestație foarte apreciată de presa internațională prin designerii Mia Kara sau Svetlana Karahan.

Anul acesta vom participa cu o delegație mai mare de modele, 4 copii din lotul național de talente 2020 și modele mari, toate ambasadori Miss Romania care sunt deja in circuitul concursurilor de beauty, nominate ca regine ale frumuseții pentru România, ne-a precizat Dir. Național Simona Dinu, menționând pe Diana Ghiță, Top Model Universe România, Roxana Stoican -#MissFreedom of theWorld, etc.

Delegația română va prezenta și momente artistice integrate showului fashion: interpretare muzicală pe pasarelă, de către A. Popa sau un colaj original de colinde românești, susținut de surorile Marin, mici vedete populare in Romania. România merge mai departe prin curaj, valoari, cultură și… „spirit of beauty”.

Noi facem Romania mai frumoasă!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share