Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Extinderea și refacerea spațiilor verzi din municipiul Târgoviște

Primarul municipului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a informat pe pagina personală de facebook cu privire la activitățile de extindere si refacere a spatiilor verzi.

In acest moment, Primaria municipiului Targoviste implementeaza nu mai putin de 6 proiecte care au o componenta generoasa de extindere si refacere a spatiilor verzi din orasul nostru, a spus edilul.

Astfel, potrivit aceleiași surse, in cadrul investitiilor care vizeaza construirea noului parc din zona UM Gara, reabilitarea Parcului Mitropoliei, modernizarea Pietei Tricolorului sau a Pietei Revolutiei, construirea primului skatepark din municipiul Targoviste sau a noului parc din zona Complexului Turistic de Natatie, se planteaza aproximativ 3000 de arbori si arbusti, 8000 de plante floricole si aromatice si 16.000 mp de gazon.

 ”Cu exceptia noului parc din zona Complexului Turistic de Natatie, care este in etapa de obtinere a finantarii, toate celelalte proiecte sunt deja in faza de executie. Acestora, li se adauga si cei aproximativ 1500 de arbori si arbusti plantati de catre SC ECO-SAL Srl, precum si aproximativ 250.000 de flori, toate produse in serele apartinand administratiei locale targovistene.” a explicat Daniel Cristian Stan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share