28/10/2020

PNL Dâmbovița nu dorește locul fruntaș al PSD-ului la capitolul duplicitate și vorbe în vânt

PNL Dâmbovița face apel către colegii din organizația PSD,” că tot vorbeați despre duplicitate și vorbe în vânt, puteți sta liniștiti, că nu vă ia nimeni locul fruntaș la acest capitol.”

“Susțineți că din 2016 până în prezent, au fost aproximativ 1105 inițiative în cadrul Consilului Județean Dâmbovița. Până acum, ați afirmat că nu puteți implementa marile proiecte pentru a dezvolta județul nostru din cauza consilierilor liberali. Acum ați schimbat discursul si veniți să ne spuneți că aceștia nu au votat împotrivă decât la aproximativ 40 dintre propunerile dumneavoastră.

Să înțelegem că fix acelea 40 erau cele care ar fi dus la bunăstarea și la dezvoltarea Dâmboviței? De asta nu s-a făcut nimic notabil până acum în județul nostru? Nu știm ce să mai credem, de fapt când mințiți? Acum sau când ați spus oamenilor că liberalii vă împiedică să faceți lucruri grandioase pentru noi, cetățenii acestui județ?”

 Organizația PNL Dâmbovița cere să se înceteze cu ipocrizia și cu manipularea.

“Ați tot încercat să mascați incompetența și dezinteresul în spatele unor lozinci politice atât de mult, încât ați uitat și ați început să vă contraziceți singuri. Așadar, dacă în acești 4 ani ați avut mâna liberă și consilierii liberali nu v-au împiedicat să luați cele mai bune măsuri pentru dezvoltarea județului, de ce nu ați făcut nimic?”

Liberalii dâmbovițeni mulțumesc pentru aprecierea pe care o are PSD pentru candidatul, Ion Sorin și pentru bunul management pe care dumnealui îl exercită în poziția actuală pe care o deține, aceea de Inspector Școlar Șef.
“Intr-adevăr, a reușit sa scoată învățământul dâmbovițean la lumină prin profesionalismul și prin devotamentul de care a dat dovadă, din întunericul în care îl scufundaseră predecesorii săi, susținuți chiar de dumneavoastră.”

Obținerea proiectelor finanțate din fonduri europene este meritul managerului instituției, în cazul acesta al domnului Ion Sorin și a echipei pe care o coordonează.

“Pentru administrația pesedistă capitolul fonduri europene pentru investiții este doar o himeră, așa că nu intrăm în prea multe detalii.
Candidatul nostru pentru președinția Consililului Județean Dâmbovița este un om integru, determinat și cu rezultate profesionale remarcabile pe care a reușit să le dovedească de-a lungul carierei lui. Un om capabil poate face lucruri extraordinare acolo unde alții au spus ca este imposibil, indiferent de poziția managerială pe care o ocupă. O să vedeți ce poate face atunci când va prelua conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

Revenind la capabilii, inovatorii, dezvoltatorii, profesioniștii consilieri județeni PSD. Rămân 2 întrebări simple. Câte inițiative au avut in toți acești ani?
Câte luări de cuvânt au avut dumnealor în total?
Va spunem noi: 0 (zero). Acolo nu este decât o masă mută de manevră care votează fără să treacă prin filtrul rațiunii ceva, pe principiul “așa a zis șefu’!” a declarat PNL Dambovita.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share