Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Felația politico-administrativă – Ghidul reușitei aspiranților prin tehnici secrete

oral-sex

Ne-am gândit că putem veni în sprijinul aspiranților la o viață politică și administrativă, de top, iar astăzi vă vom prezenta câteva secrete ale prostituției de lux. Felația este cea mai eficientă și în continuare vă prezentăm câteva păreri ale specialiștilor din primii ani de după Revoluție. 

Conform unui studiu, 74,5% din bărbați au fost beneficiarii unei astfel de plăceri. În timp ce unele femei se arată contrariate de această practică, altele o consideră chiar tabu. Cu toate acestea, multe femei, atunci când practică felația, resimt o senzație de putere și de intimitate cu șeful.

Dar iată care sunt sugestiile seniorilor:

1. Politicienii rurali -și nu numai- trebuie să se afle într-o permanentă caldură. Șeful direct este foarte sensibil și nu tolerează frecarea de un mediu rigid . Așa-i că nu vrei să-i creezi o iritație șefului politic și/sau administrativ?

2. Să-l muști de c.v., de proiecte, de potență -profesională-, poate fi super-excitant pentru șeful tău. Însă nu prelua nicodată controlul când e vorba de zona intimă -afaceri proprii, șpăgi, aranjamente și numiri în posturi cheie. Aici fii delicat și lasă-l pe el să te țină de cap și să te miște cum vrea …în interiorul partidului/instituției.
3. Arată-i că îți pasă ce simte când ești în genunchi la picioarele lui. Fii indrazneț/indrazneață! Priveste-ti șeful în ochi în timp ce-l satisfaci, respiră mai accentuat, arată-i că puterea lui te excită  și nu spune secretul tău nimănui, fiindcă oricine e capabil de o felație și îți suflă postul. 
4. La fel ca și în cazul celorlate forme de prostituție politică, există preludiu și pentru felație. Așa că, ia-o încet la început și accelerează ritmul mai apoi. Acceptă să te ia pe la spate, doar după ce ți-ai confirmat, oficial, poziția și știi că ești bine înfipt/înfiptă … în sistem.
5. Poți întrerupe felația, pentru a-i trece C.V.-ul prin palmă, cu mângâieri calde. Unora le place la nebunie acest gest, însa altora nu. Incearcă, dar mare grija: trebuie să fie rapid și să nu se repete prea des. Nu te lăsa ușor de cucerit, dar nici nu refuza: spune-i că abia aștepți să vină momentul!
6. Atunci când șeful ajunge la extazul maxim, plasează-ți degetul mare la baza doctoratului său și apasă ușor timp de câteva secunde pe pasajul cel mai important din teză. Când vei elibera presiunea, orgasmul șefului va fi vulcanic – mult mai lung și mult mai intens, ceea ce-ți poate aduce o poziție de prim-vice-președinte sau director general.
7. Dacă ești pe cale să pierzi ceea ce ai obținut deja, spală-te pe dinți cu o pastă mentolată chiar înainte de a începe felația, bea o băutură rece sau ține niște gheață în gură în timp ce îi admiri realizările, oral, cu un spirit oratoric cald, dar incitant.

Ține cont că oamenii se plictisesc repede și mai devreme sau mai târziu, după ce vei trece pe ”centură”, adică la munca de jos,  vei rămâne a/al nimănui. Dar cu gingiile întărite!

 

Acest material, rareori, este un pamflet.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share