Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Robert Williams: “Procesele si dosarele sunt tergiversate si rostogolite”

robert-williams

In cazul magistratilor si al procurorilor  nu este valabila concedierea  si atunci de ce mai functioneaza Inspectia Judiciara,  daca sanctiunile se regasesc doar in procente salariale, nu si in excluderea din magistratura?

Procesele si dosarele sunt tergiversate si rostogolite precum   datoriile financiare la anul si…. la multi ani.  Acest comportament este decisiv in increderea  justitiabilului ….raspunderea magistratului, procurorului si nu piedestalul  ,,supunerii numai in fata legii”. Legea Civila si Codul Muncii prevede sanctionarea  oricarui angajat, raspundecerea civila si concedierea . In cazul magistratilor si a procurorilor  nu este valabila concedierea  si atunci de ce mai functioneaza Inspectia Judiciara  daca sanctiunile se regasesc doar in procente salariale, nu si excluderea din magistratura? Vezi Legea 303/2004 Art 99.

dacian-ciolos-raluca-pruna

Sanctiunile sunt inutile cat timp acesti  magistrati sau procurori (convertiti,recalificati) continua sa instrumenteze ori sa judece. Deficitul se doreste acoperit din alte categorii care isi doresc sa devina magistrati cu un final de cariera si drepturi sociale insa nu toti acestia   au stralucit in viata lor profesionala. Ce contributie, ce act de justitie poate fi de calitate cand in sala sau in fata ta este un fost notar,jurist ori procuror care nu are nimic de a face cu puterea judecatoreasca doar ca vechimea il recomanda?

Articolul integral pe News247WorldPress

Un material semnat de Robert Williams

Distribuie acest articol Oficial Media
Share