27/10/2020

Femeile social democrate din Târgoviște s-au reunit la Balul Mărțișorului

Organizația Femeilor Social-Democrate (OFSD) din Târgoviște a sărbătorit și în acest an Ziua Femeii printr-un eveniment devenit deja tradiție, sub numele de Balul Mărțisorului. Alături de Carmen Holban, deputat și președinte OFSD Târgoviște, s-au aflat colegii din echipa de conducere a PSD Dâmbovița, Claudia Gilia – deputat și președinte OFSD Dâmbovița, Cornel Ștefan – deputat și președintele partidului, Daniel Cristian Stan – primar, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu -viceprimari, biroul OFSD și desigur, doamnele și domnișoarele pentru care această reuniune s-a desfășurat.

Despre Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) știm că este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.

Este important ca aceste date să rămână în istorie și să fie celebrate, așa cum este necesar ca liderii pe care îi avem să înțeleagă semnificația lor și puterea pe care ei o au de a schimba lucrurile în bine. La Târgoviște, noua echipă PSD formată în jurul lui Cornel Ștefan, își dorește să atingă aceste obiective și a lansat cu această ocazie, demersul de a continua și susține în următorii patru ani, proiectele deja începute de către primarul Daniel Cristian Stan.

Femei și bărbați, alcătuim un întreg, care doar în această formă ne poate ajuta să punem în mișcare cele mai bune intenții la nivelul unei comunități. Avem nevoie de perseverență, voință și urmărirea nestrămutată a unor idealuri înalte care să determine împlinirea lor pentru noi, cei de acum, și mai ales pentru generațiile care vin în urma noastră.

Declarații pe larg de la eveniment:

Deputat Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște:

”Vă mulțumesc tuturor pentru că vă aflați alături de noi și pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat în acest an. Astăzi, în zi de sărbătoare, este normal să ne unim și să sărbătorim ziua noastră, iar acest lucru îl facem în prezența celor mai puternici domni din organizația noastră, președintele, primarul municipiului, viceprimarii. Muncim în echipă și ne bazăm tot timpul pe dumneavoastră. Vă transmit un sincer ”La mulți ani”, vă iubesc doamnelor și întotdeauna mă sprijin pe suportul dumneavoastră. De fiecare dată mi-ați demonstrat că sunteți mai puternice decât domnii și sunt sigură că și în acest an îmi veți demonstra din nou, pentru că este un an greu, un an în care trebuie să dovedim că Organizația de femei își va împlini visul, acela de a continua ca acest oraș să fie unul furmos, să mergem pas cu pas și să reușim ca la alegerile locale să câștigăm și să-l avem în continuare primar pe Cristian Stan.”

Deputat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:

”Vă urez din suflet un an nou plin de realizări și de sănătate, o primăvară frumoasă, așa cum vă doriți. La fel și eu, îmi doresc să fim o echipă frumoasă și puternică la Târgoviște. Ați demonstrat de-a lungul timpului, că dumneavoastră, doamnelor, sunteți persoane importante în Organizația PSD Târgoviște și l-ați susținut pe primarul Daniel Cristian Stan, cel care va duce mai departe proiectele pe care le-a gândit pentru dumneavoastră. Este o onoare să facem parte din echipa lui. Vă asigur de întreaga mea considerație, de tot sprijinul și vreau să-l asigur pe Daniel Cristian Stan și pe colegii lui din Primăria Târgoviște, că voi mereu alături de proiectele pe care le va iniția. La mulți ani și un an așa cum ne dorim!”

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște:

”Vă urez și eu ”La mulți ani”, să fiți iubite, apreciate și respectate, așa cum meritați. Voi face și puțină politică în seara asta, pentru că se apropie alegerile locale, și vreau să subliniez un lucru important, în familie se votează nu cum spune bărbatul, ci cum spune femeia. Acest lucru demonstrează importanța pe care femeile o au în viață noastră, ca mame, soții, fiice sau surori. Am convingerea că atât municipiul Târgoviște, cât și județul Dâmbovița vor avea o administrație social-democrată și la un scor foarte consistent. Vă mulțumesc pentru implicarea dumneavoastră. Am convingerea că veți fi în continuare alături de noi.”

Deputat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița:

”Mă bucur să fim împreună și de această dată, așa cum suntem la toate evenimentele, fie politice sau caritabile. Sunteți cu toate ființe speciale, sunteți mame – cel mai important în această viață. Mă bucur că vă aflați în cea mai puternică echipă a unui partid politic. Mă alătur și eu ideii de a-l susține pe primarul nostru, Daniel Cristian Stan, un edil cu foarte multe performanțe. Este necesar să-i fim alături în misiunea sa de a continua proiectele începute pentru Târgoviște. Vă mulțumim tuturor pentru toate lucrurile frumoase pe care le faceți pentru comunitatea noastră. La mulți ani și o primăvară minunată!”

Și un fost cadru didactic al primarului Daniel Cristian Stan a dorit să împărtășească câteva cuvinte despre acesta:

„Suntem cu toții locuitori ai acestui oraș și am trăit împreună schimbările care au avut loc aici în ultimii ani. Am simțit că avem un oraș mai curat, viață economică în continuă dezvoltare, locuri de muncă mai numeroase pentru târgovișteni.

Putem spune că s-a văzut cum omul, adică primarul nostru, sfințește locul. Eu, ca fostă profesoară a elevului Cristian Stan, pot să mai adaug un proverb ce i se potrivește: ziua bună se cunoaște de dimineață. Încă din timpul școlii, elevul Cristian Stan era foarte ordonat, foarte serios în relațiile cu colegii. A fost dintotdeauna respectuos cu profesorii, iubea învățătura, era foarte cinstit și gata oricând să-i ajute pe cei din jurul său, păstrând aceste calități și în funcția de primar.”

Imagini de la eveniment:

Citește și: PSD Dâmbovița a organizat Balurile Mărțisorului în 7 localități

Distribuie acest articol Oficial Media
Share