O țară fără pădure arde și baba-și piaptănă corona

Ne-ați băgat isteria coronavirusului pe gât de parcă tot poporul ar fi dus cu capul. Asasinatele economice și administrative fac parte din politica mondială.

În maxim 3 săptămâni  COVID 19 va dispărea pentru că începe sezonul turistic în majoritatea țărilor, iar mai marii lumii trăiesc din serviciile hoteliere. Doar nu aveți timp să credeți că se va închide Monte Carlo, Taormina și Saint Tropez!? Mai aveți timp de o tuse – două –  și gata!

Plantați puieți? Și ce dacă. Nu mă impresionează. Mai bine nu ați fi devastat pădurile. Adică e ca și cum ați defeca la noi la ușă apoi ne-ați cere hârtie igienică.

Ce act penibil în acest moment total nepotrivit, acela de a merge pe dealuri la plantat de arbori. De ce nu ați propus un guvern tehnocrat dacă vă gândeați la România? Sau unul de uniune națională. Nu suferea nimeni, nici țara, nici oamenii, poate nici COVID 9 nu se mai infiltra. Zic! Nici pesta porcină, nici gripa aviară, nici boala vacii nebune, nici antrax, nici ebola. Aveam guvern și lucrurile mergeau strună. Copiii aveau alocații, strategia refugiaților era una de succes. Apoi după ce toate s-ar fi liniștit, era drăguță o pădure cât o țară. Dar nu cu voi la plantat, că voi nu știți să dați cu sapa.

Dar vreți să vă bateți joc de români ținând țara fără niciun rost, fără nicio direcție. Plecați! Oricum ați pierdut atâtea procente electorale câte găuri ați dat. Credeți că mai mușcă cineva momeala cu puieții, cu Sorina Pintea,  cu Cuțu? Sunteți patetici și în rahat până la gât.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share