Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FOLCLOR si TRADITII, 14-15 august- TARGOVISTE

festival folcor2

In zilele de DUMINICA 14 august si LUNI 15 august, administrația municipala-Consiliul Local si Primaria TÂRGOVIȘTE, invita târgoviștenii la cea de a XXI a ediție a FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE FOLCLOR si TRADITII-FIFT 2016. Pe scena in aer liber, amplasata in Scuarul Primăriei (str.Alexandru Ioan Cuza), cu începere de la orele 18 vor evolua ansambluri si interpreți de folclor din: BULGARIA, MACEDONIA, MUNTENEGRU, Republica MOLDOVA si ROMANIA.

Anul acesta sunt 12 ansambluri folclorice si se incearca pastrarea unei traditii inceputa cu multi ani in urma. Ansamblul „Fir de Dor” este initiatorul acestui eveniment cultural, prin domnul Parvulescu. Unele ansambluri folclorice vor prezenta doar suite de dansuri, altii avand un program mixt de cantece si jocuri populare. (Adriana Cuciureanu)

Evoluțiile scenice vor fi precedate de PARADA PORTULUI POPULAR TRADITIONAL, care va avea loc pe un traseu din zona centrala a municipiului.
GALA FINALA a FIFT 2016 va avea loc LUNI 15 August-Ziua nașterii Sfintei Fecioare Maria, când se vor oferi premii si diplome grupurilor participante.

ACCESUL PUBLICULUI ESTE LIBER

festival folclor3 festival folclor2 festival folclor1 festival folcor3

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share