Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 15 august 2016. Fecioare, atentie la sanatate!

horoscop zilnicBerbec
Ziua îți aduce multe treburi în domeniul profesional. Sunt posibile situații conflictuale cu un șef, dar fii pe fază și ascultă cu atenție ce are de zis acesta. Reproșurile și nemulțumirile sunt frecvente, dar ai răbdare ca în curând vei depași totul cu bine. Imaginea ta in ochii celorlalți lasă mult de dorit, însă astăzi îți poți da seama cine te privește cu ochi buni și cine nu.

Taur
Te poți ocupa cu succes de relațiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor călătorii în afara granițelor țării este binevenită, însă materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi in aceasta zi. Mai tarziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufleteasca va fi evidenta.

Gemeni
Norocul la banii si bunurile altora iti deschid saptamana. Se pare ca poti rezolva mai usor chestiuni legate de taxe, impozite, relatii cu institutii financiare sau legate de mosteniri. Pe de alta parte poti primi cadouri sau recompense neasteptate. S-ar putea sa te gandesti la implicarea in afaceri, dar sunt momente pasagere si nu trebuie sa dai curs primului imbold.

Rac
Zodia Rac
Relatiile parteneriale si colaborarile sunt la mare cautare astazi. Sunt posibile reconfigurari de pozitie intr-un parteneriat, respectiv poti renunta la acesta. Recomandabil este sa fii prudent si sa discerni cu atentie totul. Pe de alta parte, unele colaborari in care esti implicat nu te mai reprezinta, asa incat ai curaj si renunta definitiv la ele.

Leu
O zi cu multa munca la serviciu. Relatiile cu colegii sunt tensionate, iar sefii parca nici nu exista. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, vizate fiind sistemul osos, pielea si secundar stomacul. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile de rutina si nu raspunde la provocari. Foloseste doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului si sufletului tau.

Fecioara
Se pare ca începi săptămâna îndrăgostit si pus pe șotii. Relatiile sentimentale sunt destul de controversate, însă dacă lași cârcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote inalte, astfel ca recomandabil este sa organizezi o serata placuta pentru cei dragi. Evita excesele de orice fel și ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Balanta
Poți desfășura cu succes, activitățile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente, planificarea unei zugraveli sau, în functie de caz, a gradinaritului sunt cele mai indicate. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar șarmul tău caracteristic va reusi să readucă pacea si armonia mult visate. S-ar putea să fii nevoit să ajuți o rudă.

Scorpion
Este posibil sa faci o mulțime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal cât și pentru a rezolva diverse comisioane pentru alții. Pe de alta parte, bine este să te gândești la unele forme de instruire ce ti-ar fi utile la locul actual de muncă sau pentru a obține un loc de muncă mai bun. Spre seară se anunță întâlniri cu rudele sau prietenii apropiați.

Sagetator
Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene și pentru verificarea datoriilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot îmbunătăți condițiile de la locul de muncă. Frumos ar fi ca în partea a doua a zilei să lași pragmatismul deoparte și să gasești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.

Capricorn
Prima zi a săptămânii îți aduce multă energie și chef de a da piept cu toate. Noblețea sufletului tau este accentuată, iar ceilalți te privesc cu admirație și respect. Bine este sa iti planifici cursuri de dezvoltare personala, vizite la saloanele de ingrijire corporala sau să-ți oferi mici cumpărături dragi ție. Fii tolerant cu ceilalți și nu încerca să ieși prea mult în evidență.

Varsator
Astăzi nu prea ai chef să ieși din casă. Energia vitala este la cote joase și se recomandă abordarea activităților de rutina. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să-ți creeze neplăceri. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tau, gândește-te bine la ce vrei să faci pe viitor și nu-ți divulga planurile. Odihnește-te și plimbă-te des în aer liber!

Pesti
Este o zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlniri, dialoguri, vești interesante, toate vin către tine într-un ritm amețitor și amenințător. Este posibil ca să rupi unele relații vechi, dar fii convins că se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare ție în această perioadă a vieții. Pe de alta parte, o persoană care te-a susținut și protejat mult timp ar putea să te dezamăgească.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share