Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Fiecare om merită mai mult. O afacere care mi-a schimbat viața!

Alina Niță, tânăra antreprenoare de 23 de ani și viitoare mămică, a ales să-și schimbe viața prin propriile forțe și să devină un exemplu de succes în comunitatea din care provine. Dorința de a se dezvolta personal, dar alături de o independență financiară chiar din ”confortul casei”, i-au dat Alinei aripi pentru a zbura și a începe să cunoască lumea de pe vârfuri. Când reușim să ne schimbăm unghiul de a privi viața, când vrem să ne ”eliberăm” din coliviile societății, întotdeauna vom găsi cele mai frumoase paradisuri și ne vom face cunoscută povestea și celor care se pot lăsa inspirați de ”zborul” nostru.

De când am început să dezvolt această afacere, am înțeles că fiecare om iși poate schimba viața în bine și poate obține tot ceea ce iși dorește. O dorință de-a mea s-a îndeplinit, aceea de a fi propriul meu șef și de a fi liberă, independentă. Ma bucur de creșterea oamenilor minunați din jurul meu și de evoluția lor frumoasă.

Sunt extrem de încântată pentru că am ales să colaborez cu o super companie care activează în 160 de țări de 43 de ani și are la bază super produse naturale din aloe vera, care îți vor fi de folos cu siguranță.

Fac parte dintr-o comunitate care te sprijină și te ajută pas cu pas ca tu sa atingi țelurile dorite. Viața mea s-a schimbat în bine, eu ca si om, ca și gândire, m-am schimbat extrem de mult și am inteles că fiecare om merită mai mult. Daca eu am reușit, cu siguranță și tu poți reuși”, ne spune Alina Niță.

Cele mai recente parteneriate vorbesc despre o afacere care îți oferă accesul la traininguri gratuite, susținute de cei mai buni specialiști în domeniu, un loc unde se învață și se împărtășesc experiențe de bune practici.

”Suportul și instruirea sunt asigurate pas cu pas și asta mă face să fiu încrezătoare și bucuroasă că fac parte din această echipă și că lucrez alături de instructoarea mea”, declară una din colegele Alinei Niță.

Daca iti dorești un venit suplimentar, independență financiară, timp și libertate, sănătate, dezvoltare personală, călătorii și multe alte realizari, ești invitatul Alinei Niță la o sesiune de informare.

Aceasta poate fi oportunitatea pe care o AȘTEPTI de mult timp.

SCHIMBĂ-ȚI GÂNDIREA, SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

Date de contact:

Pagina de facebook Nița Alina

Instagram: alinaclaudia76

Telefon: 0734146893 sau 0754791192

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share