Filarmonica Banatul Timișoara organizează și găzduiește doar concerte comunicate în mod official

Ca răspuns la articolele apărute recent în presă, vă informăm în mod oficial că instituția Filarmonicii Banatul nu va organiza și găzdui alte concerte în afara celor comunicate în mod oficial, pe site-ul instituției și pe platforma de Facebook.

Astfel, informația despre susținerea unui concert la Sala Capitol de către unul dintre artiștii genului de manele în luna mai, este una falsă, nefiind aprobată cererea organizatorilor.

Avem încrederea că publicul și locuitorii Timișoarei, îndeosebi aflându-ne la ceas de sărbătoare prin aniversarea celor 75 de ani de la înființarea instituției, știu că agenda propusă vizează concerte de o înaltă ținută artistică, cu artiști de talie internațională.

Misiunea noastră rămâne aceea de a integra, încuraja și insufla, prin interpretare și educaţie, pasiunea pe tot parcursul vieţii pentru muzica clasică, devenind o instituţie muzicală de referinţă, prin coagularea mediului artistic muzical. Atenția la imaginea Filarmonicii Banatul este o valoare importantă pentru noi, având grijă ca demnitatea artiștilor să fie respectată prin asocierea noastră.

Ne rezervăm dreptul de a acționa în judecată orice organizator care se folosește de imaginea Filarmonicii Banatul fără un acord prealabil stabilit printr-un contract.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share