10/05/2021

Filiala UZPR „Valeriu Braniște” Timișoara, are sediu la Bastion

Începând de ieri Filiala Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România „Valeriu Braniște” a primit un sediu din partea Consiliului Județean Timiș, în incinta Bastionului Therezia.

La inaugurarea sediului a participat președintele C.J. Timiș Călin Dobra, președintele UZPR, Dinu Doru Glăvan  președintele ales al filialei timișorene Ioan David  și mai mulți ziariști din partea filialei.

După tăierea panglicii a avut loc sfințirea lăcașului de cultură , a urmat cuvântul de deschidere a  lui Călin Dobra și al al celor doi președinți în ale jurnalisticii și cuvântul de mulțumire a lui Ioan David. Sediul v-a fi folosit de către jurnaliști pentru munca acestora, dar și pentru diverse activități literare, dar se are în vedere și realizarea unui Muzeu al Ziaristicii

Ioan David se arată foarte mulțumit de primirea acestui spațiu, mai ales că după cum spunea, că de aproape o lună de zile de când a fost ales președintele filialei spațiul făcea parte din cele trei puncte ce și le-a propus, al doilea fiind realizarea unui site (online) al filialei, iar al treilea punct și cel mai important fiind acela de a intra în posesia Casei Ziariștilor de pe strada Paris.

Spațiul a fost primit cu titlu gratuit din partea CJ Timiș.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share