23/04/2021

Ana-Maria Gheorghe: Priorităţi din proiectele culturale

Ana-Maria Gheorghe, candidat PSD la funcția de consilier local municipal, a prezentat în conferința de presă proiectele pe care vrea să le realizeze alături de echipa social-democrată condusă de primarul Daniel Cristian Stan. Cu o experienţă de 4 ani ca și consilier independent, Ana-Maria Gheorghe s-a apropiat de cetăţeni şi le-a reprezentat interesele, a înţeles care sunt problemele locale, iar în prezent propune un plan de dezvoltare creat cu cele mai bune intenţii.

„Am ales sa ma alatur celor care gandesc constructiv, in beneficiul cetateanului, si nu acelora care pentru a-si face capital de imagine, se impotriveau unor proiecte bine intentionate. Am ales sa ma alatur unei echipe a dialogului, a principiilor sanatoase si a actiunilor responsabile.” spune aceasta.

Ana-Maria Gheorghe respectă promisiunile mandatului anterior

„Daca va uitati la programul cu care am candidat in 2016, veti observa ca multe dintre proiectele propuse au fost realizate sau incepute in acest mandat. Exemple:
a. Promovarea turistica – prin punerea in valoare a monumentelor arhitecturale si a istoriei orasului. Poarta ”Dealu Vanatorilor”
b. Cartierele sa aiba identitate si caracter specific. Am sustinut proiectul propus de Dl. consilier Honorius Motoc de redenumire a cartierelor.
c. Transportul in comun – Finalizarea soselei de centura
d. Reabilitarea si dotarea creselor si gradinitelor

Toate aceste realizari m-au determinat sa nu fac opozitie. Si mai, ales, sa nu fac opozitie de dragul opozitiei. De exemplu,
• Nu am putut sa fiu impotriva modernizarii transportului in comun, asa cum au fost cei de la PNL.
• Nu am putut sa ies din sala de consiliu SI sa fiu impotriva aprobarii proiectului de buget pe anul 2019, asa cum au procedat colegii consilieri PNL.
• Nu am acordat voturi negative ”de protest” asa cum recent au procedat colegii din PNL! Cum sa respingi toate proiectele de pe ordinea de zi doar pentru ca ai intrat in contradictie cu presedintele de sedinta? Ce vina au cetatenii? Cum sa adopti un astfel de comportament? Eu nu am rezonat cu aceasta ”dreapta” in CL. Nu asa am vrut sa va reprezint.

„Reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor este un mare câştig pentru viaţa culturală a oraşului”

Am ales sa ma alatur celor care gandesc constructiv, in beneficiul cetateanului, si nu acelora care pentru a-si face capital de imagine, se impotriveau unor proiecte bine intentionate. Am ales sa ma alatur unei echipe a dialogului, a principiilor sanatoase si a actiunilor responsabile.

Am inteles prioritatea unor proiecte precum
– amanejare parcari, asfaltare strazi, reabilitare piete si parcuri,
-Creare locuri de joaca si spatii de recreere.

De aceea,
Alaturi de Dl Cristian Daniel Stan, echipa PSD propune PENTRU URMATORUL MANDAT, 20 de proiecte importante pentru dezvoltarea orasului, intre care pot sa remarc ca se prefigureaza o reforma a culturii urbane prin: 

-Reabilitarea si reconversia Casei de Cultura a sindicatelor in Centru cultural multifunctional. Un mare castig pentru viata culturala a orasului nostru. In acest moment este in derulare procedura de expropriere
-Reabilitarea Teatrului de Vara care va fi transformat in amfiteatru in aer liber.

ATRAGERE DE FONDURI EUROPENE
• Proiect european in valoare de 7 milioane de euro destinat zonelor defavorizate in cadrul caruia vor fi reabilitate strazi, va fi construit un bloc de locuinte sociale, va fi construita o cresa si o gradinita.
Aceste proiecte le consider prioritare pentru Targoviste.

• Eficientizarea energetica a sistemului de iluminat public care va duce la reducerea costurilor de iluminat public cu aprox 60%

• O PARCARE in centrul municipiului cu o capacitate de peste 1000 de locuri
• SCOALA T. VLADIMIRESCU”

 

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019

Distribuie acest articol Oficial Media
Share