Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Final de Campanie depunere Cereri de plată 2023 fără penalități!

 Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor de plată.
 În perioada 01 martie – 31 mai 2023, au fost depuse un număr de 755.810 cereri de plată pentru o suprafață de peste 9,95 milioane hectare.
 La o analiză comparativă a datelor, se observă că față de anul anterior numărul cererilor a scăzut cu 34.000 cereri, în timp ce suprafața agricolă a crescut cu 22.000 ha, fermierii confirmând și în acest an că sunt conștienți de importanța comasării terenurilor pentru a crește productivitatea și competitivitatea pe piață.
Și județul Hunedoara se află printre județele fruntașe, pentru că au fost primite 15. 938 cereri, pentru o suprafață realizată de 128.892, 62 ha.
”Misiunea a fost îndeplinită cu multă muncă și respect pentru cei care lucrează pământul sfânt al țării noastre.  Le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au mobilizat exemplar, ca de fiecare dată, și care au înțeles că munca în echipă, devotamentul și implicarea reprezintă pașii spre succes. Echipa APIA a demonstrat că performanța constă în multe ore de muncă, în perseverență și în spiritul bunei colaborări cu toate instituțiile implicate în această activitate. Transmit aprecierile mele și fermierilor români ce au fost alături de noi în această campanie deloc ușoară, o campanie care a venit cu provocările aduse de schimbările din PNS 2023 – 2027, ” a  transmis Adrian PINTEA, directorul  general APIA.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share